Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ajánlanátok metál együtteseket?

Ajánlanátok metál együtteseket?

Figyelt kérdés

A kedvenc együttesem az Amon Amarth, de nem kell hozzájuk hasonlót írni. Szeretem a trash metalt, death metalt, doom metalt, ezeknek alfajait, de gyakorlatilag bármi jöhet :D

Mert most egy csomó zenét hallgatok, különböző előadóktól, viszont én jobban szeretek belemerülni egy adott együttes munkáiba. Akár csak írjátok le a kedvenc együtteseteket, meg hozzá a kedvenc számotokat vagy albumotokat tőlük. Sokat segítene :)

2019. nov. 2. 21:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nézd meg, szétestem a röhögéstől rajta!

2019. nov. 3. 19:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb ajánlásokat \m/.
2019. nov. 3. 21:02
 13/19 A kérdező kommentje:
Rohadt jó az előzetes, februárban mindenképp megnézem :D
2019. nov. 3. 21:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy már kint van a film, csak egy picit elnéztem az évet. Szóval akkor úgy mondom, hogy tuti megnézem amikor van időm. :D
2019. nov. 3. 21:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Electric Wizard, Sunn O))), Earth, Boris, Melvins, Cephalotripsy, Abominable Putridity, Katalepsy, Extermination Dismemberment, Rotting Christ, Septicflesh, Full of Hell, Primitive Man, Visceral Disgorge, Disgorge (van amerikai és mexikói is), Guttural Slug, Spasm, Neurovisceral Exhumation, Pathologist, Pathology, Lymphatic Phlegm, Gutalax, Krabathor, Lich King, Alkoholizer, Vektor, Violator, SOD (Stormtroopers of Death), DRI (Dirty Rotten Imbeciles), Suicidal Tendencies, Crumbsuckers, Cryptic Remains (magyarok), Age of Agony (szintén magyar), Flogging Molly, Dropkick Murphys, Pogues, The Rumjacks, Paddy and the Rats (HUN, valószínűleg ismered), Firkin (ők is magyarok), Cephalic Carnage, Gloryhammer, Sabaton, Rhapsody of Fire, Fairyland, Neutral Milk Hotel

Azt mondtad, bármi jöhet. Tessék: van itt slam metal, goregrind, celtic punk, thrash metal, crossover thrash, death metal, power metal, drone metal, doom metal és egy lo-fi/alternatív metal is. Csemegézhetsz kedvedre. Ha érdekelnek még zenekarok, szólj nyugodtan. :)

2019. nov. 10. 11:22
 16/19 A kérdező kommentje:
Wow köszönöm neked is! Ebben rengeteg számomra új együttest találtam, kíváncsi vagyok rájuk!
2019. nov. 14. 13:40
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Thrash metal (legjobbakat irom le)

Sodom,Destruction,Slayer,Kreator,Exodus,Toxic Holocaust,Pantera

Black Metal : Bathory(elso album tuti tetszeni fog,Bathory)

Mayhem,Immortal,Pest,Taake,Gorgoroth,Tormentor (hun),Tymah(hun)

Heavy metal : Judas Priest,Iron Maiden,Black Sabbath,

Ezeket ajanlom a legjobban

-Sarcófagó (thrash,black)INRI album,mindenkepp hallgasd meg

[link]

- Sodom (the final sign of evil) szerintem legjobb speed thrash album

-Destruction (Sentence of death) infernal overkill

-Immortal ( pure holocaust)

-Bathory - Bathory

-Judas Priest - Painkiller

2019. dec. 29. 13:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ghost (B.C)

Az összes szám bár ez nem olyan zúzós de rohadt jó (Doom metal, bár nem tudom ténylegesen mi de elvileg Doom😃)

Valamint ha szereted a Folk Metált akkor ajánlom a The Hu-t.

2021. márc. 28. 23:27
 19/19 A kérdező kommentje:

Kösziköszi! A Ghostnak tényleg vannak jó számai. Egyébként nekem sincs ötletem, hogy gyakorlatilag milyen stílusba illenének bele.

A The Hu-ról már hallottam, az énektanárom nagyon lelkesen mutatta be pár számukat énekórán, tényleg jó amit csinálnak!

2021. márc. 29. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!