Rajtam kivúl van itt olyan ember, aki a Joker zenéjét otthon hallgatva zokog a sírástól?
Akkor egy picit bővebben.
Engem a hegedű, cselló és a vonós hangszerek képesek megkönnyeztetni, de a filmet látva, pluszban átérzem azt a fájdalmat, szorongást és nyomasztó érzést amit a zene okoz. Nem csak a Jokerről van szó és nem is kell mindig társítanom képileg egy zenét semmihez akkor is a lelkemig hatol, ha olyan darab. Nemtudok mit tenni, extrém érzékeny lehetek, nagyon nagyon sok rossz dolgon mentem már át a 27 évem alatt, és kicsit magamévá is érzem a karaktert és az egész filmhez kapcsolódó zenéket. 3 dolog ami megrígat az pedig, hogy szeretnék én is meggyógyulni végre, a második, egy kis elismerés egy pár kedves szó és a "rémes" emberek elkerülése végleg és egyszer az életben találkozni az apámmal aki 1 éves koromban az a fajta volt, aki lement a boltba cigiért és azóta is jön. Ennyit szerettem volna csak. Van más aki hasonlóan érez a film zenéje által vagy egyéb komoly zenéktől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!