Mit gondoltok Delia Derbyshire munkásságáról?
Néhány száma:
Alapvetően nem vagyok nagy rajongója az elektronikus zenének, de ez nagyon magával ragadott.
"Mit gondoltok Delia Derbyshire munkásságáról?"
Azt, hogy egy letaglózó, >VALÓDI< zseni.
Én nagyon óvatosan szoktam ezzel a "címkével" élni, és sem zeneileg, sem technikailag nem esek hasra - finoman szólva - olyan zenészektől, mint Jean-Michel Jarre, Mike Oldfield, vagy ... pff.. pl. Robert Fripp
De Delia-t valóban, szerintem egy ZSENI volt. És mennyire, mennyire kár =( - szó szerint elvitte az alkoholizmus. ='(
Hozott sajnos pár rossz döntést...
Amikor láttam a róla készült dokumentumfilmet, olyan szinten magával ragadott, hogy a művészeti egyetemi felvételimre konkrétan az ő munkássára építettem fel az én pályamunkámat. Konkrétan ma éjfélkor adtam le. =]
A közelébe se érek, még messziről se, azzal, amit sikerült csináljak. De nem egészen két hónapja még azon gondolkodtam, hogy honnét a francból szerzek szabvány szélességű szalaghoz való mágnesfejet. XD Ma estére pedig már sikerült egy kizárólag szalagos technikákkal készült, SAJÁT készítésű eszközökkel megvalósított zenét megkomponáljak.
SZÁMÍTÓGÉP NÉLKÜL! HALLELUJA!
XD =D
Új mérföldkőhöz értem.
Szóval ha Delia Derbyshire nincs... XD - Akkor a pályamunkám se készült volna el.
A legméllyebb, őszinte, rajongó tiszteletem az övé!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!