Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mikor lesz legközelebb Tokio...

Mikor lesz legközelebb Tokio hotel koncert Magyarországon?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2010. júl. 17. 12:48
 12/15 A kérdező kommentje:

Ezt már mindenki ismerti, és elb.szta az IHM...

Különben hagyjátok már abba ezt a "jaj köcsög kis emósok ne jöjjenek idé"-t!

Akinek bejön, miért ne hallgassa? Ti meg nem jöttök el és el van intézve. Mittudom én, operára én sem fogok elmenni...

De ha más azt szereti tiszteletben tartom és nem köpök utána!

2010. júl. 17. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért a Tokio Hotel és az opera közt van egy kis átmenet. Ettől függetlenül mindenki azt hallgat, amit szeret. Majd az idő eldönti...
2010. júl. 17. 22:06
 14/15 anonim ***** válasza:
De konyorgom akkor tartsd meg magadnak és ne szennyezd az oldalt ilyen hülyeségekkel vannak emós oldalak ott kérdezgess ilyeneket
2010. júl. 18. 09:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ellentétben a többi válaszolóval,szeretném ha lenne még TH koncert Magyarországon.Szerintem mindenkinek más zenei ízlése van,a Tokio Hotel nagyon jó együttes és nagyon elismerem zeneileg...Akinek nem tetszik ne hallgassa és fogadja el,hogy másnak ez tetszik és ezt szereti!!!Aki nem ért velem egyet az ne lepontozzon,hanem írja le,hogy miért nem!
2010. dec. 18. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!