Miért van az hogy a (60as) 70es 80as 90es évek slágerei sokkal menőbbek a 20on harmincas korosztálynak, mint a maiak?!?
Figyelt kérdés
de lehet még a tizenéveseknek is-kéne erről egy tanulmány...2019. okt. 16. 17:31
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, én sose időszak szerint hallgatok zenéket. A kedvenc számai mind 1985 és 2010 közöttiek, de mostanában rengeteg 20-as évekbeli dalt is hallgatok.
A ma is zenélő kedvenc együtteseim kevésbé ismertek, leginkább rock-ot játsszanak, nem ezt a "divatosnak" mondott rémeket, amiket némely "rapper" vagy "énekesnő" tol.
Amúgy valószínűleg azért, mert amikor ők voltak kamaszok, akkor ezekkel az együttesekkel és stílusokkal ismerkedtek meg.
Mindenki azt hallgat, amit és akit szeretne, ennyire egyszerű.
18/L
2/5 anonim válasza:
Mert a mai dalok tucatsz@rok. Enyhén szólva. A régiek meg eröltetetten próbálnak valami jót csinálni. De hagyjuk azt. Az újak meg...
3/5 A kérdező kommentje:
nem tudom forza Retro radio hihetetlen jó lett és hiánypótló is_!ott aztán van minden csak kicsitt az eddát a presser picit és a kft-t túltolják-ezt leszámítva nagyon jó!
2019. okt. 16. 19:41
4/5 anonim válasza:
Öm... oké? Hallgasd egészséggel.
5/5 A kérdező kommentje:
tényleg minden megfordul a retro-n csak francia(+olasz minimal) sanzon nem,Johnny Cash sem,sajnos
2019. okt. 16. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!