Szerintetek melyek azok a zenei műfajok, amelytől az átlag ember a leginkább idegenkedik?
Tegyük fel, ha leszólítanánk 10 embert az utcán, akkor mejek azok a műfajok, amit nagyon kevesen, vagy akár senki nem is mondana.
Vagy legyen 100 ember, az talán reprezentatívabb.
#1 Én is a dzsessz zenét mondanám, de szerintem az operát is kevesen említenék, de tényleg nehéz abból a szempontból, hogy rengeteg műfaj van, így nyilván a kérdésben az alműfajok kihagyhatók.
Az megint lehet zavaró, hogy sok műfaj eleve nem népszerű hazánkban így a soul vagy funk szerint még a dzsessznél is alulprezentáltabb lehet.
#3 Dzsessz és opera, mint antizene? Mármint oké, hogy nem szereted, de szerintem azért ez erős. :D
Abban viszont igazad van, hogy egyes műfajokat tényleg alig ismernek.
Amúgy ment a zöld mindenkinek.
Jazz, blues, szimfonikus zene, ezeket sajnos sokan "ódivatúnak" tartják.
Valamint a szélsőségesnek beharangozott műfajok pl dubstep, death metal, meg miegymás, pedig ezek még csak a jéghegy csúcsai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!