Szerintetek lesz még újra 89.5 Music FM?
Figyelt kérdés
Holnap lesz 8 hónapja hogy elhallgatott a rádió. Szerintetek lesz még alkalom arra hogy újra szóljon a rádió? Nekem 2012-13 óta a kedvenc rádióm volt.2019. okt. 6. 14:54
1/3 anonim válasza:
Nekem a Rádio Café volt a kedvencem, sokaknak a Danubius, mégsem indul újra egyik sem. Az ott dolgozók sem vártak a csodára, kerestek maguknak másik munkahelyet. Hiába is indulna ugyanilyen néven egy adó, az nem lenne ugyanaz.
2/3 anonim válasza:
nem valószínű.
pedig Bochkor esküdözött, hogy az egész csapat együtt megy át máshova, de hát nyilván azt marha nehéz összehozni.
egyébként nálunk is az szólt az irodában, messze a legjobb reggeli műsor volt.
3/3 anonim válasza:
Ne éld bele magad... Nekem is a kedvencem volt.
Azóta szinte mindenki máshol van.
István Dani-Manna Fm
Mák Kata-babázik
Kiss Márti is babát vár
Juhász Geri-Rádió1
Hirtelen ennyien jutottak eszembe.
Plusz a rádió1-en most vezetik fel, hogy hamarosan új esti dj show lesz, köztük Jamina, Willcox, Nagel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!