Lady Gaga Scheiße című dalában mit jelent ez a szöveg?
Ich schleiban austa be clair
Es kumpent madre monstère
Aus-be-aus-can be flaugen
Begun be üske but bair
Ich schleiban austa be clair
Es kumpent üske monstère
Aus-be-aus-can be flaugen
Fräulein üske be clair
Eléggé német hangzása van, én beszélek németül és angolul is de valahogy semmi értelme sincs, pár német szót ismerek fel hogy ich, aus, fräulein, meg néhány angolt se így sincs értelme. Mi a jelentése vagy milyen nyelven van?
Nem véletlen, hogy nem érted, ugyanis nem németül van. Több nyelv szándékos egyvelege a szöveg. Biztos megvan a maga magyarázata, hogy mit akart vele kifejezi ("Mire gondolt a költő?"-effektus ugyebár...), de nem vagyok jártas Lady Gaga zenéjében vagy szellemi világában.
Német, latin, francia, spayol, meg még a Jóisten tudja milyen nyelvek vannak egybekeverve.
Válaszoltam tisztességesen, ahogy erre a kérdésre válaszolni lehet... és igen, nagyon szívesen, ha már így megköszönted...
Ha esetleg azt várod, hogy valaki fordítson le neked egy kvázi érthetetlen fantáziaszöveget, 5-6 nyelvből és órákig sz*rakodjon vele szívességből, azt elvárogathatod...
Mondom úgy, hogy fordító vagyok, a kutya se fog neked ingyen ezzel pepecselni órákig. Segítettem, hogy milyen nyelvekből áll össze, vedd a fáradságot és dolgozz, ha annyira érdekel ez a hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!