Vannak még olyan emberek, akik punk/rock zenét hallgatnak?
tudom azt mondtam nem irok tobbet ehhez, a “zenetortenet nagymesterenek” nem is reagalok mar :D
#22 hagyd csak, valoszinuleg ez egy olyan szemeny aki egy weboldalon szereti osztani az eszt mert a valo eletben valoszinuleg nem tudja kielni magat (no jugdge)
es koszonom, visszaadtad az ennek a weboldalnak minimalis remenyebe vetett hitemet
"a kérdező csak barátkozni szeretett volna"
Makacs, semmire sem nyitott, szemellenzős, és nagyszájú emberrel nem valami könnyű barátlozni.
Ja, én is így szoktam haverkodni.
Kiosztom őket, hogy miket kéne hallgatnia, hogy miről szól a zenei stílus valójában, és hülye, ha nem tud mindent enciklopédikusan egy- egy zenéről. Ezután ha egyet ért, vagy a lábaim elé borul fagyizunk egyet. Ha nem, akkor hülye.
Igen, még mindig vannak itt MCR (stb) hallgatók. <3 És egyébként totál bekattantam amikor az mcr bejelentette a reuniont. Instagramon egyébként rengeteg magyar mcr rajongói oldal van, tehát vagyunk még jópáran.
Egyébként a többi válaszolóhoz szólok most. A kérdező nyilván általánosított. Van reengeteg jó pop/elektronikus szám. Direkt nem említett meg egyet sem névszerint. (mellesleg a kérdező a saját véleményét írta le. Attólmég, mert erőszakoskodtok, nem lesz jobb.) A trash számok ugyanúgy rosszak. Nyilván van a rock kategóriában is vannak gyengusz számok, de a pop számok jóval felkapottabbak. Ne kövezzetek meg, de én személy szerint ezeket a trap/rap/bass (franc tudja hova ragozhatom még :D) stílusú előadókat nem szeretem.
ÁLTALÁNOSÍTOK!!
Megírnak egy szöveget (jobb esetben maga az előadó) majd egy ismétlődő ritmusra elhadarják. Természetesen eget rengető basszussal. Mert hát ugye manapság a korombeliek többsége úgy véli, hogy minél hangosabban lehet bömböltetni egy számot, annál jobb. (Ne felejtsük el, hogy csak akkor vagy menő, ha a számban minimum minden harmadik sorban káromkodnak és prostituáltakról énekelnek) Bocsánat, le tértem a témáról.
Tehát a kérdező egy zenekart, bandát sem szólt le, hanem leírta a véleményét. És ha ti rosszindulatúan reagáltok, egy cseppet sem lesztek jobbak.
Mellesleg igen, ezek nem az igazi, jó öreg klasszikus számok.
Szerintem a kérdező a 2000-es évek (emo korszakának magyarul) klasszikusaira gondolt.
Ameddig a föld kerek mindig lesznek rockerek. De ha a föld ovális, jó lesz nekünk a metál is;)
És ami még legalább olyan fontos: A szíved kitárd és tépd a gitárt.
A rock örök és elpusztíthatatlan <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!