Jó zajszűrős fülhallgatót tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyat, ami mellett tényleg nem fájdul meg a fejem attól, ha mellettem a buszon órákig üvöltve beszélgetnek, vagy hosszasan sír egy gyerek stb
Lehetőleg megfizethetőt szeretnék. Nem kell, hogy 100%ig kiszűrjön minden környezeti hangot, de sokat tompítson rajta.
2019. okt. 3. 22:47
1/4 anonim válasza:
Én ilyenre dolgokra inkább gamer fejhallgatót szoktam használni.
Razer kraken v2 pro (fejhallgató)
ha meg fülhallgatót keresel, akkor Skullcandy körül keresgélj. Régebben volt skullcandym és nagyon megvoltam elégedve vele... csak hát ki akartam próbálni valami újat és a JBL-t nagyon dicsérték. Na most a 15.000 FT-os JBL-emet a 6000 FT-os skullcandy állóhelyzetbe hazavágja.
2/4 A kérdező kommentje:
Megnézem, köszi!
2019. okt. 4. 11:16
3/4 anonim válasza:
3-3500 Ft-os Scullcandy fülhallgatót használtam évekig, amíg nem váltottam át bluetooth-osra, és nagyon meg voltam elégedve. Elég jól szűrte a zajt, és nagyon szép volt a hangzása is. Tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!