Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik lehet ez a zene?

Melyik lehet ez a zene?

Figyelt kérdés

Egy orosz nyelvű számról van szó, ez inkább rap-nek mondható. Sajna rohadt kevés infót tudok róla mondani. A refrénben elhangzik egy szó, ami olyan mintha azt mondaná, hogy párizsi. XD De igazából szpánizsit mond, vagy hasonló.

Meg asszem úgy kezdődik a refrénje, hogy "ja vudu..." valami ilyesmi.

Tudom, nem nagy támpont de hátha.

2019. szept. 26. 06:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Talán ez? : [link]

De ez csak egy tipp.

2019. szept. 26. 06:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos nem ez az. De azért köszönöm! :)

Annak, aki énekli, ennél egy hangyányit mélyebb hangja van, szóval nem magas hangon énekel és ennél valamivel rap-esebb.

2019. szept. 26. 12:07
 3/6 anonim válasza:
100%

Esetleg ez? Idei is talán.

[link]

Vagy a másik tippem még, de ennek már ja nélkül kezdődik a refrénje:

[link]

2019. okt. 25. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Sajnos ezek közül egyik sem, de sokat segítettél, mert legalább a szó alapján rátudok bukkanni valahol, mert az egyik szám tényleg úgy kezdődik, hogy "ja vudu" (Я буду) úgyhogy ezen talán már eltudok indulni. :)) Még egyszer köszi.
2019. okt. 27. 18:34
 5/6 anonim válasza:

Nincs mit, én is csak az alapján kerestem, ez csak az első két zene volt, amit találtam.

Esetleg google mellett próbáld meg a yandexen keresni. Meg beírhatsz még а я буду mellé ilyeneket, hogy рэп (=rap), текст песни (=dalszöveg), hátha segít valamit. :)

2019. okt. 28. 14:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, pont így próbálgattam beírni. :)

A yandexet nem ismerem.

2019. okt. 28. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!