Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki szereti a 30Y-t? És miért?

Ki szereti a 30Y-t? És miért?

Figyelt kérdés

2019. szept. 24. 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

A helyijaratos buszomat??

Valtozo

2019. szept. 24. 08:09
 2/7 A kérdező kommentje:

ezt a kommentet igazán le kellett írnod.:D

a zenekarra gondolok.:)

2019. szept. 24. 08:18
 3/7 anonim ***** válasza:
28%

Utálom.

Csak azért ismerem, mert csak külföldi zenét hallgatok, azok küzül is indi rockot és ha ezt feljön akármilyen beszélgetésben rögtön ajánlják a 30Y-t. Meg a barátnőm óriási Beck Zoli fan így sajnos névről is ismerem a frontembert, de még soha sem tudtam végig ülni egyetlen egy számot sem.

... mert olyan a hangja mint egy népi énekesnek. Első hallásra azt hittem valamilyen népzenei feldolgozást hallok.

2019. szept. 24. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem, kamasz koromban nagyon sokat hallgattam. Jó számaik vannak, tetszik a szöveg, a stílus, annak ellenére, hogy magyar. Nem szeretem a magyar zenekarokat egyébként. De a népzenés stílus nagyon sok formában bejön.

Nagyon sok emléket kötöttem a 30Y-hoz, amik miatt viszont mostmár képtelen vagyok hallgatni, mert nem akarok emlékezni.

2019. szept. 24. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Bár 13 éve gitározom, csak tavaly kezdtem el magamtól hallgatni a 30Y-t.

Zeneileg néha elég fincsi megoldásokat produkálnak. Beck Zoli nem nagy gitáros, de annál jobb dalszerző és dalszövegíró. Utóbbi tekintetében kimagasló szerintem a magyar zeneiparban.

A koncertjeik kifejezetten élvezhetőek. Főként, mert nagyon éli a közönség, énekelhetőek a szöveget - ez a kettő igen előnyös a jó koncert produkálása érdekében (ebben a stílusban).

Szeretem a 30Y-t, ami fura, mert tavaly előttig nem tudtam volna ezt elképzelni.

2019. szept. 25. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedvelem a fazon miatt.
2019. szept. 30. 03:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem virtuóz szerencsére de azért elég jó gitáros ez a Beck Zoli gyerek és ért is a hangszeréhez. Többek között ezért is kedvelem és a remek dalok miatt. Van feeling-je is az egésznek.
2021. márc. 28. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!