A helyijaratos buszomat??
Valtozo
ezt a kommentet igazán le kellett írnod.:D
a zenekarra gondolok.:)
Utálom.
Csak azért ismerem, mert csak külföldi zenét hallgatok, azok küzül is indi rockot és ha ezt feljön akármilyen beszélgetésben rögtön ajánlják a 30Y-t. Meg a barátnőm óriási Beck Zoli fan így sajnos névről is ismerem a frontembert, de még soha sem tudtam végig ülni egyetlen egy számot sem.
... mert olyan a hangja mint egy népi énekesnek. Első hallásra azt hittem valamilyen népzenei feldolgozást hallok.
Én szeretem, kamasz koromban nagyon sokat hallgattam. Jó számaik vannak, tetszik a szöveg, a stílus, annak ellenére, hogy magyar. Nem szeretem a magyar zenekarokat egyébként. De a népzenés stílus nagyon sok formában bejön.
Nagyon sok emléket kötöttem a 30Y-hoz, amik miatt viszont mostmár képtelen vagyok hallgatni, mert nem akarok emlékezni.
Bár 13 éve gitározom, csak tavaly kezdtem el magamtól hallgatni a 30Y-t.
Zeneileg néha elég fincsi megoldásokat produkálnak. Beck Zoli nem nagy gitáros, de annál jobb dalszerző és dalszövegíró. Utóbbi tekintetében kimagasló szerintem a magyar zeneiparban.
A koncertjeik kifejezetten élvezhetőek. Főként, mert nagyon éli a közönség, énekelhetőek a szöveget - ez a kettő igen előnyös a jó koncert produkálása érdekében (ebben a stílusban).
Szeretem a 30Y-t, ami fura, mert tavaly előttig nem tudtam volna ezt elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!