Mi a gondotok Fankával?
FankaDeli aki nem ismerné egy rapper, nem túl sikeres, főleg mióta "nemzeti" A kérdésem pedig hogy mi bajotok vele?
Játsza a megváltót, és? Legalább tesz valamit a hazáért, nem csak ül és nézi ahogy pusztul. És miért jobb Siska, Gőz, Busta, tibbah vagy ki? Csak káromkodnak és füveznek. Fanka egyiket se, mégis utálják.
Kérek szépen válaszokat mindkét "oldalról".
az a baj vele hogy el tudta azt érni hogy ez legyen.
nagyon eltávolodott majdem minden rapper-től és ezzel szinte maga ellen fordította azokat akik pl Bustát hallgatnak
1ébként nekem csak siskával, majkával és dope-al van bajom...xd
én szeretem a "tiszta" rap-et:D
1. válaszolónak: Persze hogy elérte, mégpedig azzal hogy nezmeti lett, ebben az országban a nemzeti érzelmű embereknek a médiában nincs helye. Busta, Gőz, és a többi tudja/tudta ezt, ezért mind összeveszett vele valamilyen okból, hogy eltávolodjanak tőle, ezzel megmentve karrierjüket, ezt történt Szabó Balázs-al is...
2.válaszolónak: Én az elejétől fogva tudtam hogy gondolta :)
Várok még sok-sok választ, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Nemzet egy LENNE. De jelenleg van a "Nemzeti" oldal, (annak ellenére hogy sokan ezt nem hiszik el) amit a politikában a Jobbik képvisel, és szerintem ezzel nincs is gond. És van egy másik oldal, akik eladják a hazát és akik ezt észre sem veszik/tűrik. FankaDeli így viszont "Nemzeti" zenét csinál mert nem áll a hazaárulók oldalán, és középen sem... Tehát a haza javáért csinálja azt amit csinál, csakúgy mint a Jobbik... SZERINTEM
Kíváncsi vagyok még véleményekre, szeretném mindet ha lehet megismerni :)
Az a bajuk vele hogy nem értik a szöveget. Manapság az kell a tiniknek hogy egy rapper eljátssza a kötelező szerepet. „Ez nem a bőrdzsekis repper ki szénné olt.”
Ezért utálják. Az ő szövegeire azt mondják, hogy értik, de ha értenék akkor nem utálnák. Ilyen egyszerű. A népbutítás hihetetlen mértékű, és eléggé lebutították az embereket ahhoz, hogyha az igazságot a szájukba rágják, már akkor is inkább hisznek a híradójuknak, és az index.hu-nak. Röviden ennyi...
2010-07-25 16:46:
Ebből a szövegedből látszik, hogy te is leszarod a nemzetet, csak egy pártot imádsz. Sokkal többet árt az, aki azt hirdeti, hogy a hazáért tesz, közben meg valójában egyszerűen csak szélsőséges, mint aki eleve nem lobogtatja mindenütt a nemzeti zászlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!