Miért van itt a gyk-n olyan sok ember, aki utálja ezeket a hírességeket/előadókat?
Pl ezek(én pont szeretem őket):
Giajjeno
Missh
Hiro
HRflow
Nekem ők a kedvenceim, és felettébb fura, h itt a többség rókázik tőlük; míg mások meg halálra istenítik őket, meg piros szíveket küldenek, meg szmájlikat!
Meg ecsetelik néhányan, h trash meg leblamálják; míg mások imádják meg mételyezik őket!
Normális válaszokat várok
Ezek pl szerintem és ismerőseim szerint szuperjó. A karma meg nemrég vált híressé.
Miért van, h olyan sokan utálják őket? Még a nyolcvanas nagyanyám is kedveli ezeket. Meg a családomba mindenki.
Több oka is lehet:
Én pl azért nem szeretem őket, mert minden második hülyegyerek ilyeneket bömböltet a jbl-jén. Amúgy se tetszene, de azért jobban elismerném őket.
A rap műfajt se szereti mindenki, tőlem például teljesen idegen ez a gucci-ferrari-soklóvémvanmegfulloscsajom stílus.
(tudom, vannak értelmes előadók ebben a műfajban is, csak a mai divatosak nem éppen azok)
A rap-kedvelők közül se szeretheti őket mindenki, mert ha ilyen divatfiúk tolnak ilyeneket, az nem áll túl jól nekik. Egy fekete srác a sötét New-York-i utcán talán jobban át tudja adni a hip-hop lényegét. (legalábbis én a laikus fejemmel ezt gondolom a stílusról).
Ment a zöld pacsi, mert mindenki jókat írt, senki se volt lekezelő... Jófejek voltatok.
Kedves Négyes! Én se szeretem a JBL- vagy bármilyen vezeték nélküli hangszórókat, mert ha végimegy egy ember az utcán ilyen hangos hangszóróval, és én éjféltájba v hajnalba erre kelek fel....... Fúúúúúú, fel tudja ba.......zni 200-ra a vérnyomásom! Nem bánom, hallgassa, de ne 1.000 decibellel már, könyörgöm! Miért kell csutkahangon tolni??? Feltűnési viszketegség v nemtom mi, de miért kell Pestnek is azt hallgatnia, amit egy vidéki nyomat?
Én inkább fülhallgatón hallgatom őket a mobiltelefonomról, azt legalább más nem hallja, csak én; legalább nem vitázik így velem senki!
Sosem halottam őket.
Nem utálom egyiket sem. Ezek számomra senkik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!