Mi a szám, előadó vagy műfaj amiről álmotokban nem gondoltátok volna, hogy tetszeni fog?
A Black Sabbath zenéjét megkedveltem, pedig mindig is idegenkedtem a metáltól.
Pl. legutóbb ezt a számot találtam, amit nem tudok hova tenni, de tetszik.
A Gangnam-style nem tipikusan az az én-féle zene, de mégis nagyon megszerettem.:)
Meg még van valami Miranda Cosgrove-szám, elsőre olyan kis gagyika volt, de asszem annyira cuki az a szám, hogy megszerettem. :) De már olyan rég hallgattam, hogy nemtom, mi a címe, de egyébként lehet, hogy megkeresem, és lehet, hogy beírom majd ide:)
*Jaj, a Dancing crazy volt az Mirandától:D:D
Egyébként van valami érdekes stílus, ami amúgy nem rossz, van a Skrillex-nek az a kutyaugatás-szerű száma:D Asszem, az se kifejezetten az én stílusom, és asszem talán mégis jó. :)
*bocsánat, mégegy, asszem Bangarang volt a Skrillex-szám. :) De nem tutkó, most nem hallgattam meg. :)
Ja meg egyébként asszem, lehet, hogy néha elkezdem énekelni a Bye Alextől a kedvesemet; de egyébként az teljesen idegesítőnek találtatott a számomra, csak annyira erőltették a rádióban anno, hogy végül belement az emberek fülébe. És akkor időnként úgy eszembe jut, és akkor kicsit elképzelhető, hogy elkezdem énekelni, de egyébként utálom, mert nekem túl lassú, monoton, vontatott az egész, hogy az borzasztó.
Van egyébként Alexnak jó száma, például a Messziről jöttél isteni. Meg mégegy olyan van tőle, a Tanár -sorozatnak a főcímdala; első pár alkalommal mikor úgy hallottam a sorozat elején, nem tetszett, de azt már egyébként sikerült megszeretnem, és most már nagyon szeretem. A Messziről jöttél meg alapból tetszett, az nagyon jó lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!