Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire számít egy zene...

Mennyire számít egy zene dalszövege?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos, hogy egy zene szóljon valamiről, legyen mondanivalója. Ráadásul az aktuális szám (amit éppen hallgatok) témája, szövege rendszerint tükrözi a leki állapotom. Ti hogy vagytok ezzel? =)
2010. júl. 13. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
vannak olyan számok, amik csak a dallamuk miatt, mert pörgős, de a kedvenc együttesemnek az összes száma mond valamit, és meg tud fogni a szövegével.:D ezért szeretem őket.:D szerintem nincs sok értelme azoknak hogy.. tele-tele-telefon..:/ de a dallama jó.:D
2010. júl. 13. 17:37
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Fontos az ének bár az már nem, hogy mit énekel. Viszont kiráz a hideg a ha értem mit énekel ezért sohasem hallgatok magyar számokat.
2010. júl. 13. 17:41
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem is fontos,bár talán nem annyira,mint neked.Magyar zenénél számít a szöveg eléggé,de külföldinél nem mindig értem,hogy mit énekel az előadó,és akkor nem számít.=)
2010. júl. 13. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
én szeretem ha van mondanivalója/értelme a számoknak, de nem ez alapján döntöm el h tetszik-e vagy nem.
2010. júl. 13. 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon fontos szöveg. Szerintem csak akkor jó egy dalszöveg, ha van mondanivalója, ha bárki aki hallgatja át tudja érezni.
2010. júl. 13. 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Én csak olyan zenéket hallgatok amiknek van is mondanivalójuk.
2010. júl. 13. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon fontos a szövege, akinek meg nem annak azért nem, mert amúgyse értené. amikor hallom a lady gagát énekelni a hülyeségeiről, mindig elgondolkodok, hogy ő vajon érti e mit énekel...
2010. júl. 13. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Ma 18.40. =II= :P
2010. júl. 13. 20:07
 9/10 anonim válasza:

Nekem is nagyon fontos. Régen azt hittem, ez magától értetődő, de kiderült, hogy nem, hogy valójában nagyon sok embernek fogalma sincs róla, miről énekelnek a kedvenc számában... De jó látni, hogy nem vagyok egyedül. :)

Én amikor még nem tudtam angolul, és megtetszett egy angol szám, mindig megpróbáltam előkeríteni a szövegét, aztán szótáraztam egy órán keresztül, hogy megértsek belőle valamit. :D :D Manapság már eleve csak akkor tetszik meg, ha jó a szövege. Ha spanyolul/franciául/stb. van, akkor még ma is lyrics+szótár+webfordítás felállásban nyomom. :D

2010. júl. 13. 20:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát mostanség ami az úgynevezett "sláger" annak nincs mondanivalója. Ha olyat akarsz aminek van akkor rock vagy metal annak van nem is kevés ezért hallgatok ilyet
2010. júl. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!