Mennyire számít egy zene dalszövege?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos, hogy egy zene szóljon valamiről, legyen mondanivalója. Ráadásul az aktuális szám (amit éppen hallgatok) témája, szövege rendszerint tükrözi a leki állapotom. Ti hogy vagytok ezzel? =)2010. júl. 13. 17:32
1/10 anonim válasza:
vannak olyan számok, amik csak a dallamuk miatt, mert pörgős, de a kedvenc együttesemnek az összes száma mond valamit, és meg tud fogni a szövegével.:D ezért szeretem őket.:D szerintem nincs sok értelme azoknak hogy.. tele-tele-telefon..:/ de a dallama jó.:D
2/10 anonim válasza:
Fontos az ének bár az már nem, hogy mit énekel. Viszont kiráz a hideg a ha értem mit énekel ezért sohasem hallgatok magyar számokat.
3/10 anonim válasza:
nekem is fontos,bár talán nem annyira,mint neked.Magyar zenénél számít a szöveg eléggé,de külföldinél nem mindig értem,hogy mit énekel az előadó,és akkor nem számít.=)
4/10 anonim válasza:
én szeretem ha van mondanivalója/értelme a számoknak, de nem ez alapján döntöm el h tetszik-e vagy nem.
5/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon fontos szöveg. Szerintem csak akkor jó egy dalszöveg, ha van mondanivalója, ha bárki aki hallgatja át tudja érezni.
6/10 anonim válasza:
Én csak olyan zenéket hallgatok amiknek van is mondanivalójuk.
7/10 anonim válasza:
nekem is nagyon fontos a szövege, akinek meg nem annak azért nem, mert amúgyse értené. amikor hallom a lady gagát énekelni a hülyeségeiről, mindig elgondolkodok, hogy ő vajon érti e mit énekel...
9/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon fontos. Régen azt hittem, ez magától értetődő, de kiderült, hogy nem, hogy valójában nagyon sok embernek fogalma sincs róla, miről énekelnek a kedvenc számában... De jó látni, hogy nem vagyok egyedül. :)
Én amikor még nem tudtam angolul, és megtetszett egy angol szám, mindig megpróbáltam előkeríteni a szövegét, aztán szótáraztam egy órán keresztül, hogy megértsek belőle valamit. :D :D Manapság már eleve csak akkor tetszik meg, ha jó a szövege. Ha spanyolul/franciául/stb. van, akkor még ma is lyrics+szótár+webfordítás felállásban nyomom. :D
10/10 anonim válasza:
Hát mostanség ami az úgynevezett "sláger" annak nincs mondanivalója. Ha olyat akarsz aminek van akkor rock vagy metal annak van nem is kevés ezért hallgatok ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!