Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tøp fanok! Mi ég a Josh nem...

Tøp fanok! Mi ég a Josh nem létezik dolog?

Figyelt kérdés
Jó rosszul fejeztem ki magam. A tik tok tele van olyanokkal: hogy Josh nem létezik vagy mi. Ez mi? Vagyis nem értem. Az hogy levágta a haját, vagy hogy valahol máshol dobolt. Remélem értehtő voltam. :)

2019. aug. 22. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ömm hát tiktokon még nem láttam ilyesfajta videót... viszont ha esetleg van wattpadod akkor már olvashattad a Forest cimű fanfictiont ami ugyebár a Tøp zenén alapul. De fogadni mernék hogy már hallottál róla. Na igen de ha nem akkor az a lényege hogy a történetben Tylerrel elhitetik hogy Josh nem is létezik. Gondolom a tiktokok erre utalhatnak én szerintem😄 amúgy ha nem olvastad muszály lesz ugyanis nagyon szép😍😍
2019. aug. 26. 16:09
 2/2 Lilpumpfan02 válasza:
100%
Forest fic utalás. Hiszen abban a zseniális ff-ben Josh nem létezik, de nem szeretném lespoilerezni, fenn van Wattpadon magyarul is :D
2019. nov. 29. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!