Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen hangszert ajánlanátok?

Milyen hangszert ajánlanátok?

Figyelt kérdés

30 éves budapesti flow-t kereső férfi vagyok.

Szeretnék megtanulni hangszeren játszani.

Olyan hangszert szeretnék választani amivel itthon is tudnék gyakorolni (tehát a dob kilőve) és később akár utcai zenészként is felléphetek (így a zongora van kilőve).

Rengeteg időm van. Nem dolgozok, nincs szükségem a pénzkeresésre.

Szájharmónika, hegedű, gitár ami szóba jött nálam, legalábbis a hangzásuk tekintetében ezek jönnek be a legjobban. Van pénz magántanárra.

2019. aug. 15. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Gitár.
2019. aug. 15. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Én is a gitárt ajánlom
2019. aug. 15. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A dob és a zongorára is vannak alternatívák mint pl. : Elektromos dob/Szintetizátor...
2019. aug. 15. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Ha el akarod foglalni magad, és van pénzed, (remélem van valami zenei múltad) én betáraznék egy elektromos dobszerkót, egy akusztikus, egy elektromos, egy basszusgitárt, egy szintetizátort, de kalapács-mechanikásat, meg valami laza fúvósat, dekornak. Életem végéig ellennék vele :)
2019. aug. 15. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Ha magántanárra van pénzed, akkor gondolom egy jobb gitár is belefér. Stílusodtol függően elektromos egy elemmel is működtethető ha utcán is szeretnél játszani, vagy egy mezei akusztikus. Alapabb szinten nem egy bonyolult hangszer. Magántanárral meg igazán jó l lehet tanulni, egész korrekt iramban
2019. aug. 15. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
16%
Senki sem engedheti meg magának a nagybőgőt és a csellót. Válaszd a csellót! Feltűnőbb az aluljáróban mint egy hegedű, sokkal kevesebben tudnak csellózni mint gitározni, és nagy szükségem lenne egy csellósra, aki ingyen zenélne nekem.
2019. aug. 15. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
56%

Sima alaphangszer: zongora (jobb szintetizátor, ami elemekkel/akkuval utcán is működik ám). Ez a zene elméleti alapjait is nagyban segít átlátni.

Gitár mindenképpen, nagyon sokoldalú.

Ha bandázni is szeretnél, a basszgitár kiváló megoldás: egyrészt gitárosból Dunát lehet rekeszteni, ezért tényleg nagyon kell tudni, hogy téged válasszanak, másrészt szerintem a basszus nagyon jól megadja a harmóniák alapját és a ritmus lüktetését is.

2019. aug. 16. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!