Mit gondoltok erről a zenéről? Kínai rap
2019. aug. 8. 15:01
1/4 anonim válasza:
Mivel véleményt kérdeztél, így nem gondolom, hogy okod volna megsértődni, tehát teljesen nyugodtan jelentem ki, hogy ratyi.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem rossz. Olyan aranyos a kínai nyelv hangzása, tök fura ezen a nyelven ilyen zenét hallgatni, de tényleg nem rossz.
3/4 anonim válasza:
A RAP "ritmus és költészetet" jelent. Nos, egy olyan költészet, aminek nem érteni a szövegét... én nem tudom nagyon értékelni. Persze ez rólam szól, nem a művet vagy az előadót minősítem vele, csak a gondolatomat kérdezted.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó!
Sokkal magasabb szinten van, mint a magyar rap. A klip látványosabb, maga a rappelés pedig teljesen rendben van. Az egésznek van üteme, van benne erő, nem pedig olyan "rámondás" és erőltetetten gyenge, mint ami a hazai rappet jellemzi.
Elképzelni sem tudtam, hogy a kínaiaknál van valaki akinek ilyen tehetsége van a rap-ez. Köszi, hogy megmutattad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!