Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zene felismeréséhez kérnék...

Zene felismeréséhez kérnék segítséget, egy instagramos egyik storyjában hallható. Mi lehet a dal?

Figyelt kérdés

Shazammal és SoundHounddal is próbálkoztam, elsőre egyik se akarta felsimerni, de aztán a Chainsmokers-Don´t let me down számát dobta ki(gondolom mivel hasonló volt a kezdeti dala ennek a számnak mint amit fel akartam ismerni).

[link]

Itt ez a link a storyjaihoz, és a jelenleg 9-dik storyban amikor a tartozásokról beszél, az alatt szól.(jelenleg azt írja 19h-ja tette ki, szóval délután 5-ig kellene megtudnom).

Nagyon hálás lennék ha megtudná valaki mondani, már régóta keresem ezt a dalt.

2019. aug. 1. 11:55
 1/2 A kérdező kommentje:
Nem kaptam választ, és már lassan nem megtekinthető, így az lenne a kérdésem, ha a shazam és a soundhound is bebukik akkor hol lehet megtalálni egy dalt? Felvettem hangrögzítővel, úgyhogy megvan a szám.
2019. aug. 1. 16:13
 2/2 anonim válasza:
Szia. Ha érted, és hallod a szövegét, akkor beírhatod azt a youtube-ba hátha kidobja :) nekem szokott sikerülni
2019. aug. 13. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!