Mi a külömbség a "sima" Ibanez és a Gio Ibanez között?
Azt mondják, hogy a Gio-s Ibanez a "sima Ibanez olcsóbb változata. De nekem egy Gio Ibanezem van, de a hangzása tökéletes, tiszta, metálra, popra, punk zenére is tökéletesen alkalmas. Ez az:
Valaki rézletesebb infót a két tipusu gitárrol? Miben jobb az egyik mint a másik, vagy tapasztalatotok van a "sima" meg a Gio tipusról? Nekem 10 évvel ezelőtt is Gio volt, annak a hangzásával sem volt baj.
Én kb nyakig fel húztam a gitár pántját. Annyira, hogy módosítani is kellett, mert gyárilag nem lehetett annyira felhúzni. De nekem speciel így kényelmes.
A leengedett gitár az tök más. Az majdhogynem olyan mint ha egy új hangszeren kezdenél el játszani. A pengetőt is máshogy kell fogni, minden máshogy van. De általában látni is lehet, hogy minél bonyolultabb dolgot játszik egy gitáros annál feljebb van a gitárja. Persze vannak olyanok akik iszonyú bonyolult dolgokat adnak elő tökig engedett gitárral, de az meg megint egy külön gyakorlás. De ahhoz meg tényleg egész nap, meg minden nap ezt kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!