Miért ilyen a Rádió 1?
A szlogenjük helyesen: “Csak igazi mai sláger megy”.
Egy szó nincs benne arról, hogy változatosan...
Egyébkènt meg szimplán igénytelenségből ilyen.
En egyáltalán nem értem, ha valakinek a tolerancia szintje lehetetlenné teszi, hogy elviseljen bizonyos zenéket, az miért fut a radiók után? Allandóan jönnek ezek a kérdések, hogy "nem tetszik, ami a rádióban megy". Ember! Akkor ne hallgass rádiót! De hallgatja, és tovább hüledezik, hogy milyen sz*r. Ha minőségi zenei élményre vágyom, én sem rádiót hallgatok. De ennek ellenére nem kezdek el nyivakolni, ha valahol az megy, hanem teszek rá, nem zavar, a radió az rádió, mindig is az volt, mindig az adott kor tömeggyártott slágerei mentek rajta nagy többségben.
Egyébként.
Én már hallottam üzletben a Tunnel of love-ot a Dire Straitstől, ami nem egy alap "rádió mű" a jelenlegi repertoárban (a retro rádión SEM), többször hallottam tízéves MGMT számokat, hallottam Moby-t, és mellettük rengeteg kevésbé ismert feltörekvő előadót, amiknek nem is emlekszem a nevére, de leshazamoztam őket. Meg is lepett, hogy a plázákban ennyire valtozatos zenét hallok.
Visszatérve a kérdésre, ha ennyire sz*r a rádió 1, ne hallgasd. Ne rágd magad azon, hogy miért ilyen, egyszerűen szakíts vele.
A rádió nem fog kockáztatni és a nép egyszerű egyedeihez szól, akik még a kívánságműsorban (Bellus Isti kedvéért kívánságszatyorban) kérik ugyanazokat a számokat, amiket akkor kezdtek el, amikor még embriók voltak, de mára már nyuggerek lettek.
A roxy rádió (ha még emlékeztek rája) még borzalmasabb volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!