Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ilyen a Rádió 1?

Miért ilyen a Rádió 1?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy van a szlogenjük, hogy "csak igazi sláger megy változatosan" és én ennek az ellenkezőjét tapasztalom, óránként hallom ugyanazokat a számokat, ami egy idő után már elég unalmas, és azt nem értem, miért csak 30 különböző számot adnak le, ha már változatosságról beszélünk

2019. júl. 27. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A szlogenjük helyesen: “Csak igazi mai sláger megy”.

Egy szó nincs benne arról, hogy változatosan...

Egyébkènt meg szimplán igénytelenségből ilyen.

2019. júl. 27. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Na végre azt hittem már hogy ez csak nekem tűnt fel, igaza van az 1#-nek,én már nem is hallgatom, inkább online rádiókat szoktam lassan már csak külföldit,hírek is majdnem ugyan azok az összes rádión ezért ha mondják a híreket ki kapcsolom vagy átt kapcsolom egy másikra, kocsiban sem értik miért nem hallgatom a rádiót? inkább a telefon hozzá csatlakoztatom és külföldi rádiót hallgatom.
2019. júl. 28. 05:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

En egyáltalán nem értem, ha valakinek a tolerancia szintje lehetetlenné teszi, hogy elviseljen bizonyos zenéket, az miért fut a radiók után? Allandóan jönnek ezek a kérdések, hogy "nem tetszik, ami a rádióban megy". Ember! Akkor ne hallgass rádiót! De hallgatja, és tovább hüledezik, hogy milyen sz*r. Ha minőségi zenei élményre vágyom, én sem rádiót hallgatok. De ennek ellenére nem kezdek el nyivakolni, ha valahol az megy, hanem teszek rá, nem zavar, a radió az rádió, mindig is az volt, mindig az adott kor tömeggyártott slágerei mentek rajta nagy többségben.

Egyébként.

Én már hallottam üzletben a Tunnel of love-ot a Dire Straitstől, ami nem egy alap "rádió mű" a jelenlegi repertoárban (a retro rádión SEM), többször hallottam tízéves MGMT számokat, hallottam Moby-t, és mellettük rengeteg kevésbé ismert feltörekvő előadót, amiknek nem is emlekszem a nevére, de leshazamoztam őket. Meg is lepett, hogy a plázákban ennyire valtozatos zenét hallok.

Visszatérve a kérdésre, ha ennyire sz*r a rádió 1, ne hallgasd. Ne rágd magad azon, hogy miért ilyen, egyszerűen szakíts vele.

2019. júl. 29. 13:20
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as én nem hallgatom, de amikor utazok akkor mindig az megy, és valami borzasztó, hogy pl. a Con Calmának nem az eredeti, Katy perry nélküli verzióját adják le, valamint ott a Gyökér Attila is, aki tovább zülleszti a színvonalat
2019. júl. 31. 23:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg figyelmen kívül hagyni, ami nem tetszik. Nekem is egy csomó minden nem tetszik, de nem rontom a saját kedvem azzal, hogy gondolkodom rajta, hogy miért olyan, amilyen.
2019. aug. 1. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A rádió nem fog kockáztatni és a nép egyszerű egyedeihez szól, akik még a kívánságműsorban (Bellus Isti kedvéért kívánságszatyorban) kérik ugyanazokat a számokat, amiket akkor kezdtek el, amikor még embriók voltak, de mára már nyuggerek lettek.

A roxy rádió (ha még emlékeztek rája) még borzalmasabb volt!

2019. aug. 1. 13:19
 7/8 A kérdező kommentje:
És ha magyar számot adnak, akkor azt a sz#r newlevelempire és társait adják, instagramon olyan előadókat is követnek, akiknek egyetlen egy számát se rakják be pl.: Timmy Trumpet,R3hab,Hardwell, Jbalvin,Sean Paul vagy Armin van Buuren. Bezzeg őket más, nem kereskedelmi rádiók adják.
2019. aug. 1. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a probléma újra felütötte a fejét?

Javaslom ezt a számot:

[link]

2019. aug. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!