Dér Heni és Zoltán Erika új zenén rekord mennyiségű dislike van? Mi a véleményetek róla? Miért nem tetszik? "
Figyelt kérdés
9.200 lájkhoz 5.300 dislike van.2019. júl. 27. 20:19
2/4 anonim válasza:
Nem hallottam, most néztem bele. Egy percig bírtam. Semmivel sem több mint a mostanában népszerű tehetségtelen szennyek. Nekem ez a véleményem.
3/4 anonim válasza:
Ez teljesen olyan stílusú lett, mint a mai trash zenék... ez hallgathatatlan.
4/4 anonim válasza:
Úgy gondolom, ez elég nagy lejáratása Zoltán Erika legendás dalának annak ellenére, hogy kb. ő volt az egyetlen, aki lelkiismeretesen helyt állt benne.
Dér Heni vonaglása és “művészete” a szólószámaiban is rettentően irritáló, de az a szöveg, amit ebben kántál, konkrétan akkora katyvasz, aminek se füle, se farka. Nagyon sok itthoni előadó jóval több megtekintést érdemelne, mint az az 1-2 most népszerű, “kamu reggaeton” majmoló vagy kamutrapper trash-“művész”.
A helyzet az, hogy egyáltalán nem kapcsolódik ez a szöveg és stílus az eredeti dalhoz, de ízlések és pofonok.
Olyan, mintha az egész klip csak Henikéről szólna, Zoltán Erika pedig max. csak pár képkockában jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!