Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek most akkor mi van?

Szerintetek most akkor mi van?

Figyelt kérdés
kb 3hónapja vagyok a barátommal, kb 5 hónapja ismerem, az exéxel 3évig vtak együtt (kicsivel több mint fél éve szakítottak, mert már nem "úgy" szerették egymást, de barátságban váltak el) nemrég megtudtam h néha felhívja a csajt, meg msn-en is beszélnek, amire rákérdeztem és azt mondta h csak azért hívja h megkérdezze mi van vele...majdnem elhittem, de ma megláttam a tárcájában egy képet a volt nőjéről. mikor "számon kértem" csak nevetett, ez non rosszul esett:( majd később mondta h nagyon sajnálja d benne maradt és fel sem tűnt neki. végül a kérdés: szerintetek még mindig többet érez az exe iránt? akinek vt hasonló esete v tapasztalata az légyszi írjon! előre is köszi 19/L
2010. júl. 11. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:

És ez egy TV műsorba volt???

Na mindegy...

Őszintén szólva velem is volt gyakorlatilag ugyan ez. Ugyan úgy benne volt a képe a volt barátnőmnek a képe az irataim között, mert barátságban váltunk el és mikor a barátnőm megkérdezte, hogy minek van ott akkor én is csak vigyorogtam, de hát azért kivettem. Azért mert tartom a kapcsolatot a volt exemmel az nem jelent azt, hogy össze is jönnék vele, hiszen tudom, hogy milyen baj volt mikor együtt voltunk és az még egyszer nem kéne. Ennyi. Nem kell féltékenynek lenni, mert úgy ott hagynak, mint macskát szarni.

2010. júl. 11. 00:06
 2/3 A kérdező kommentje:
nem tv műsorban volt:S elrontottam, nem olvastam el figyelmesen. bocsi mindenkitől aki másra számított. köszi a választ
2010. júl. 11. 00:16
 3/3 A kérdező kommentje:
jah amúgy a kép nem az iratai között volt, hanem látható helyen, kirakva
2010. júl. 11. 00:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!