Mi lesz azokkal a rajzfilmekkel, amiket már kb.10 éve adott le egy csatorna utoljára? Valahol ott porosodnak a raktárban, vagy mi?
Beetlejuice:P
Tudom, hogy már pár kérdést feltettem a rajzfilmmel kapcsolatban, de nem sikerül megszereznem, így gondoltam, hátha a csatornától megtudnám szerezni valahogyan.
Mindenkivel egyetértek:) Némelyik sorozat és rajzfilm valami iszonyat.
Amúgy ha írok Nekik vajon tényleg kiírnák dvd-re?:D Mert van egy olyan érzésem, hogy szemberöhögnének(hisz olyan kedves ez a mai világ...)
ezekre már lejárt a sugárzási jog, és talán már nincs is meg nekik az eredeti adáskópia, így kevés az esély, hogy csak úgy kiírják neked DVD-re. a duna tv-nek amúgy van ilyen szolgáltatása (fizetős), de nyilván te nem erre gondolsz...
igazából nem sok esély van, hogy így meg tudsz szerezni bármit is. próbálkozz fórumokon, vagy letöltésekkel.
Igen, Én is így gondoltam, hogy meg sincs Nekik:S De ilyenkor mit csinálnak vele? Kidobják? Mert hát csak nem:D
Tényleg próbáltam, kerestem, de semmi...
Angolul megtaláltam, de hát jó lenne nosztalgiázni, magyarul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!