Barátok Közt vagy Jóban Rosszban? Lécci csak akkor írjatok, ha nézitek valamelyiket.
Én most a Barátok köztöt nézem, de van benne pár szereplő aki nem tetszik, és rá is untam egy kissé ezért gondolkozom a váltáson. Régebben néztem a Jóban Rosszbant, de végül az is uncsi lett.
Ti melyiket nézitek? Melyik a jobb, melyikben van több izgalom? Melyikben jobbak a szereplők? Mindenre kiváncsi vagyok azzal kapcsolatban, hogy miért pont azt nézitek amelyiket, szóval indokoljátok is.
Normális válaszokat lécci, olyat senki se írjon, hogy ezek milyen gagyik stb.
Legelejétől a Jóban Rosszbant nézem,szeretem nagyon. Szeretem,hogy majdnem minden részében van valami izgalom és nem tudom megunni.Minden egyes színészt kedvelek benne,nincs olyan hogy valakit útálnék meg stb...
A Barátok köztet sose néztem,erről nem tudok véleményt mondani.
Én mindkettőt nézem,de csak a Jóban-Rosszbant kezdettől fogva,kisebb-nagyobb szünetekkel.
A Barátok köztöt eleinte kedveltem,mert tartalmas és némileg izgalmas is volt,de egy idő után ellaposodott,nem tudott újat nyújtani.
A Jóban-Rosszban viszont abszolút kedvenc volt az első pár évadban.
Könnyen lehetett azonosulni a helyzetekkel és karakterekkel akik nközül egy-kettőt különösen megkedvelten
Pár évig a színvonal változatlan maradt,és a lellesedésem is.Aztán egyre inkább a dráma,a humor és a ki kivel kavar téma került a fókuszba,amit nem nagyon bírtam,ennek ellenére tovább néztem.
Amikor a sorozatot áttették a Super TV2-re,utána egy jó darabig nem néztem.
Lényeg,ami a lényeg,én a Jóban-Rosszbant ajánlom,minden hibájával együtt is.
Egyet értek az utolsó válaszolóval. A Barátok közt mindig izgalmas. Hiába 13-14 perc egy rész. És szerintem plusz pont, hogyha egy karakter unalmassá válik, akkor kirakják a sorozatból. És az is közre játszik a karakterek kiírásában, hogy a színészek ráunnak és felmondásnak. A történet remek. A karakterek különbözők.
A jóban rosszban eleve rossz az alapsztori. A karakterek meg már az 1000. résznél meguntak.
Utóirat: Csak nem várja el senki, hogy a Barátok köztben Berényi Zoltán haláláról szóljon minden. Az igaz, hogy mindenki lefeküdt mindenkivel, mindenki elvált, vagy megözvegyült, de legalább izgalmas az összes jelenet. A jóban rosszban ban az első öt percben halálra untam magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!