RTL klub vagy TV2?
Melyiken vannak jobb műsorok szerintetek? Melyik a nézettebb? Melyiken vannak jobb műsorvezetők? Amíg ment az Exatlon a TV2-őn szinte nézettebb volt az RTL-nél, úgy vettem észre, de mostanra megint visszaesett a nézettsége.
Rtl mert visszahozták a Survivort
Drága örökösök
Házasodik a gazda
Ezeket imádom
RTL Klub the best!!!!!!
vote RTL Klub
Ahhoz, hogy döntsünk, több dolgot is meg kell vizsgálnunk.
1. A Tv2 egy jobboldali, az RTL egy baloldali csatorna.
Ez persze leginkább a csatornák hír- és közéleti műsoraiban mutatkozik meg, de persze vannak sztárok, akik ezt, meg azt vallják, ezért egyik, vagy másik csatornához pártolnak, bár utóbbi időkben már ez is megoszlik...
2. A színvonal körülbelül ugyanaz, mind a kettő nagyjából ugyanahhoz a korosztályhoz szól.
3. És persze a sorozatok. Utóbbi időben mind a két csatorna nagyon sok saját gyártású sorozattal jelentkezett, és jelentkezik, el kell döntened, hogy melyik az a sorozat/műsor, ami téged érdekel.
Ha pedig az én személyes véleményemet kérdezed, én az RTL Klubot nézem.
RTL műsorait szeretem. Híradó, Gyertek àt, Nyerő pàros, Konyhafőnök. Igaz, mindent neten nézek, nincs tv-m.
A tv2- ről egy olyan műsort se tudnék mondani ami bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!