Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy tudnék HBO GO fiókot...

Hogy tudnék HBO GO fiókot regisztrálni?

Figyelt kérdés
Sajnos az a gond, hogy külföldről vagyok és sajnos Magyarországi bankkártya vagy Paypal kell a fiók aktiválásához ami sajnos nincs. Szerintetek valaki abba belemenne, hogy regisztrálna nekem egy fiókot (szóval én nem látnám a kártya vagy paypal adatait) és előre kifizetném neki a havi díjat mondjuk fél évre? Ha pedig nem fizetném simán törölné a fiókot, vagy felfüggesztené paypalen a előfizetést és persze valamennyit pluszban küldenék neki paypalre a kedvességéért. De ha tudtok esetleg valami más módszert ahogy tudnék szerezni fiókot esetleg GIFT kártyával vagy valamilyen módszerrel akkor megköszönném!
2019. máj. 29. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Regisztrálsz egy paypal fiókot (kb. 5 perc) és akkor megoldva a dolog.
2019. máj. 29. 14:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam sajnos még onnan is képes valahogy kideríteni az országot amelyben a fiók volt regisztrálva :(
2019. máj. 29. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
S mi volna ha törölnéd és vpn-el regisztrálnál újat?
2019. máj. 29. 18:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem is azzal van a gond mert fiókot sikerült csinálnom csak amikor hozzá szeretném adni a kártyám vagy a paypalem akkor kideríti a kártyáról hogy nem Magyarországi és paypalen szintén kötelező volt kártyát hozzáadni és onnan is leveszi, hogy nem belföldi. Nem értem mire ez a korlátozás.. :( De köszönöm azért!
2019. máj. 29. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!