Mit gondoltok Rácz Jenő séfről?
Beképzelt kis cigány gyerek.
Ez onnan IS, lejön, hogy folyton Rolex órákban virít. Eddig 3 félében láttam, ez a 3 olyan 12-15M.
Persze, ha valakinek van pénze akkor már rögtön beképzelt is... Ordít az irigység egyesekről...
Egyébként szerintem egy úriember, csak látszik, hogy sokat él más kultúrákban, ezért reagál néha lassan vagy egyáltalán amikor szívják a vérét. A legtöbb helyen ahol ő mozgott eddig, ez nem divat. Mindenesetre tiszteletre méltó, hogy fiatal kora ellenére mennyi mindent elért már. Más az ő korában még le van ragadva ott, hogy hogyan költözzön el az anyahotelből meg vagy éppen hogyan húzzon le még több bőrt a szüleiről, hogy dolgozni se keljen....
Szépen megfogalmaztad 4-es. Néha érdekes, de amúgy alapjáraton bírom és valóban tiszteletreméltó az, hogy miket ért el.
Szerintem nem beképzelt, csak néha tűnt annak, ahogy beszélt, de ez is lehet annak tudható be, hogy sokat volt külföldön.
Nehéz úgy rájönni milyen is, hogy nem ismerem igazából, de a kisugárzása se olyan, mint az embereknek általában. Aranyos srác.
Nem tudom, mit gondoljak róla.
Mivel ez egy tv műsor, egy show, ezért nyilvánvalóan szerepet játszik, mint ahogy az összes többi. Nekem ne mondja senki, hogy az ehhez hasonló műsorok nincsenek előre megrendezve.
A kamerákon kívül, mint ember, lehet, hogy teljesen más, sokkal normálisabb, és komolyabb.
Nem vok rasszista, absz nem, sose leszek az sztem.
Am sztem 1 normális, humoros koma, helyes az arca, csak nagyon alacsony meg kissé kövér.
Egy idióta pojáca, aki szemmel láthatóan nem tudja intelligensen kezelni a helyzetet, hogy ismert ember.
Sznob, lenéző, és látszik, hogy minden módon kompenzálni próbál. (Ja, pl.drága órák)
Amit pedig a feleségével együtt művelnek, maga az idiotizmus.
Kényszeresen szerepeltetik őket mindenféle érdektelen, erőltetett témában, a csaj mellesleg ugyanolyan felszínes, és üres fejű, mint a párja.
Mondjuk, én megmosolyogtam azt, amikor a leányzó egy kifejezést -nyilván nem tudván a jelentéséről- rosszul használt, teljesen értelmét vesztve az adott szövegkörnyezetben.
Na, de ilyen ez a celeb világ.
És ha felrakják a sz@rt a polcra, rögtön lekvárnak képzeli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!