A Vámpírnaplók 7. évadában emlegetett kripta mit rejt pontosan (részletek lent)? Jól értelmeztem?
Aki nem nézte a 7. évadot, ne olvassa, mert spoiler lesz benne.
Oda zárták be Yvette St. John -t. Kiderül az is, hogy nem élte túl. Azt hittem, nincs veszély ott, mert a veszély Yvette volt.
De utána összezavarodtam, mert elkezdenek menekülni, bementek oda (köztük Yvette nővére) és, mikor Bonnie lezárja a házat, először örjöngenek, idővel meghalnak. (Itt azt se értem, miért írják a neten, hogy Yvette nővéréről nem tudni, él e még, elvégre, akiket Bonnie bezárt a házba, ahol a kripta van, egyértelműen meghaltak; vagyis Damon és Stefan mindenütt holttesteket láttak, de ez most lényegtelen).
A 8. évadnál meg elvesztem. Szóval van a vörös medence, ahova bedobják a rákényszerített Damon és Enzo a bűnös életüeket.
Ha jól értem, akkor egy szirén (Sybil) van benne, aki kényszeríti erre Damon-ékat, ???megeszi az áldozatait??? és továbbküldi a pokolra őket meg a piros medence a kapu a pokolhoz. Ezt jól értem?
Elkezdtem nézni neten a leírást, de kissé nehéz értelmezni.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, mert így nem jó nézni, hogy néha, azt se tudom, mi történik. :D
Én már régebben néztem, így már nem emlékszek tökéletesen mindenre, de megpróbálok válaszolni:
2 szirén van. Sybilnek van egy testvére, az egyikőjük van oda bezárva. A két csaj régebben lepaktált az ördöggel, ezért akiket “megesznek”/feláldoznak, azok az ővéi lesznek (az ördögre már volt utalás, amikor Katherina nem használta Bonniet horgonynak, hanem valami “nagyobb erő” elragadta) A vízben az egyik szirén van, aki ki van éhezve, ezért gyűjtik neki a testeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!