Trónok harca 8x03 kérdés?
Miért lenne túl sok? Honnan tudod mennyire erős? Honnan tudod hogyan küzd? Eddig szinte soha semmit nem mutatott, csak állt némán és időnként kisbabákat molesztált kék szeműre meg felkeltette a halott népeket.
Amúgy nem kell kiforgatni sem a dolgokat, az emberek nem feltétlenül 1v1 Morta Kombatra vágytak attól, hogy a jelenlegi B akciófilmes Rambózás nem tetszett nekik.
Az Éjkirályt Azor Ahai reinkarnációjának -annak aki elhozza a hajnalt- kell legyőznie amire van egy prófécia, és Jon állt hozzá legközelebb, Arya még csak meg se közelítette. Másfelől ha annyira erős az Éjkirály miét nem roppantotta össze abban a pillanatban Arya nyakát? Pedig milyen jó lett volna...
Ui.: Sehol nem lett megerősítve az, hogy ezt az úgynevezett "fordulatot" a készítők az írótól tudnák, ezt úgy hívják, hogy fanservice és ezt GRRM nem használ.
Mi az hogy neki KELL megölnie? Pont GRRM mondta, hogy a jóslatok olyanok mint a markolat nélküli kard. (Vagy valami ilyesmi)
Miért kellene pont ugyan annak megtörténnie, ami ÁLLÍTÓLAG történt marha régen a történetben?
#4-es vagyok, mondtam egy szóval is, hogy meg kell ölnie? Azt mondtam, hogy le kell győznie, engem nem érdekelt volna ha Arya öli meg de akkor legalább láttuk volna mire is képes a tél, lementek volna egészen Királyvárig és ott történet volna meg a nagy csata, erre megkaptuk ezt és még az a kész röhej, hogy a rész azt a nevet kapta, hogy a "Hosszú" Éjszaka.
Ezt csak így itt hagyom(azoknak akik tudnak angolul): https://www.youtube.com/watch?v=YrU1SGDdViY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!