Az Orbit reklámban miért mosolyog 'úgy' az apuka Ákosra?
Aki nem látta:
(Két fiatal szexre készül, majd a lány hirtelen meghallja, hogy hazáértek(?) a szülei. Gyorsan kipattannak az ágyból, egy szál alsóba, és a srác a nadrágját kéri benne a rágóval. Bekap egyet közbe a lány szülei benyitnak, és a srác az ajtóba köszönti őket: Helló Ákos vagyok! Erre a lány apjának elég érdekes mosoly kerekedik az arcára.)
Sőt kezet is fognak, ráadásul az anyja is mosolyog.
Hi im Tom!
Nekem az jött le, hogy valami olyasmit gondol az apuka, hogy "Hu milyen megnyerő srác." Szóval semmi perverz (nekem) 😂
De amugy igen, semmi értelme az egésznek, szokásos béna reklám. Ha apuka szigorú, és nem akarja, hogy műveljenek valamit a 'kislányával' pont nem fogja érdekelni, hogy milyen szép fehér mosolyod van. Ráadásul a srác még félmeztelen is, szóval...ah, akkora idiótaság, gyűlölöm a reklámokat.... 😁
Én, mint lányos apa, félmosoly közben a következőt gondolnám:
Ejj, de jó, hogy rajtakaptam ezt a kis köcsögöt, itt az ideje egy kis izomnyújtogatásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!