Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az Orbit reklámban miért...

Az Orbit reklámban miért mosolyog 'úgy' az apuka Ákosra?

Figyelt kérdés

Aki nem látta:

[link]

(Két fiatal szexre készül, majd a lány hirtelen meghallja, hogy hazáértek(?) a szülei. Gyorsan kipattannak az ágyból, egy szál alsóba, és a srác a nadrágját kéri benne a rágóval. Bekap egyet közbe a lány szülei benyitnak, és a srác az ajtóba köszönti őket: Helló Ákos vagyok! Erre a lány apjának elég érdekes mosoly kerekedik az arcára.)

2019. ápr. 6. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A reklámnak eleve semmi értelme, arra épít, hogy szexszel és humorral mindent el lehet adni, és a kettőt próbálja összerakni a leginkább faék egyszerű módon. Mondjuk megteheti, mert az Orbit van akkora márka, hogy komolyan reklámozni nem kell, csak időnként eszébe juttatni az embereknek.
2019. ápr. 6. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sőt kezet is fognak, ráadásul az anyja is mosolyog.

Hi im Tom!

https://www.youtube.com/watch?v=M1CHjgA97Po

2019. ápr. 6. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jesus, eddig azt hittem, csak nekem van ilyen beteg fantáziám és csak én látom azt a "perverz mosolyt" az apuka arcán, de ezek szerint nem :D
2019. ápr. 6. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem az jött le, hogy valami olyasmit gondol az apuka, hogy "Hu milyen megnyerő srác." Szóval semmi perverz (nekem) 😂

De amugy igen, semmi értelme az egésznek, szokásos béna reklám. Ha apuka szigorú, és nem akarja, hogy műveljenek valamit a 'kislányával' pont nem fogja érdekelni, hogy milyen szép fehér mosolyod van. Ráadásul a srác még félmeztelen is, szóval...ah, akkora idiótaság, gyűlölöm a reklámokat.... 😁

2019. ápr. 17. 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:

4. "De miééééllyt?"

😂

2019. ápr. 17. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Borzalmaaaas 😂
2019. ápr. 17. 16:25
 7/7 anonim válasza:

Én, mint lányos apa, félmosoly közben a következőt gondolnám:

Ejj, de jó, hogy rajtakaptam ezt a kis köcsögöt, itt az ideje egy kis izomnyújtogatásnak...

2020. jan. 8. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!