Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok erről a Dr. Who...

Mit gondoltok erről a Dr. Who baikról?

Figyelt kérdés

Tudom, nem ma volt az 5. évad, de na.

Ugye az idegen űrhajó az 5. évad első részében nem Földi eredetű dolgot keresett.

Akkor a Dr. a szonikus csavarhúzót akarta használni, hogy azzal a nem Földi eredetű eszközzel csalogassa közelebb az idegen űrhajót.

De mivel az meghibásodott, nem tudott jelezni.

De bakker! A Dr. és a 0-ás elítélt eleve nem Földiek!! A DNS. Hát nem? Hogyhogy nem észlelte az idegen DNS-t??? tételezzük fel, a 0-ás álcázta magát. De a Doktor nem.

De ha álcázza is, a DNS-t nem tudja álcázni....

Most akkor mi van?

2019. márc. 29. 14:30
 1/5 anonim válasza:
Én inkább azt nem értettem hogy az egyik részben említette a Doktor, hogy a TARDIS-t nem építik, hanem úgy nő fel. Ennek ellenére egy későbbi részben építettek szemétből egy ilyen tescos TARDIST, igaz csak egy utat bírt ki.
2019. márc. 29. 15:01
 2/5 AncsA(6)3 ***** válasza:

Az a tesco-s TARDIS a TARDIS temetőből (vagy valami olyasmi ha jól emlékszek) lévő szemétből lett összerakva nem? Oda lett csalogatva sok time lord és megölték őket stb. de nem biztos.

Az eredeti kérdést illetően csak tippelni tudok ugyanúgy, de többször van hogy akármilyen lények nem ismerik fel a dokit, és csak utólagos szkennelés után veszik észre hogy a szervei nem olyan szémban vannak ahogy egy embernek kellene. Plusz ha jól emlékszem ahogy az az idegen űrhajó felfogja, hogy a doki van előtte egyből elhúz onnan szóval fura lett volna ha a rész elején egyből már nincs fenyegetés. (rég láttam már szóval lehet nem 100% amit mondok)

2019. márc. 29. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát igen. Az az igazság, hogy a Dr. Who és mondjuk a Flashben is és más egyebekben is, gyakran vannak bakik, pontatlanságok, stb.

Ez olykor nem gáz, de van, amikor nagyon ciki és elveszi az élvezhetőséget...

2019. márc. 29. 22:15
 4/5 anonim válasza:
Vannak de ezek általában olyan apró dolgok amik nem igazán zavarnak. Az jobban aggasztott, hogy a sorozat ahogy haladtunk előre, folyamatosan vesztette el a súlyát. Ezt arra értem hogy pld az első évadban az ellenfeleket még komolyan lehetett venni, a Doktor is komolyan vette őket és félt tőlük, nem volt ilyen mindenható mint később. Most meg csak elparádézik a képernyőn és az egész hadiflotta fülét-farkát behúzva menekül. Az univerzum a pusztulás szélén áll, de ez mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, majd egy gombnyomásra megoldódik minden. Na én ezek miatt húztam a számat néha.
2019. márc. 29. 23:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen. Az első 4 évad volt a legjobb, utána az 5. még hozott valami színvonalat, majd egyre romlott minden.
2019. márc. 30. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!