Szerintetek a Mészáros Lőrinc, Csányi Sándor, Gattyán György hogyhogy nem szerepel a Cápák között műsorban? Nem vállalnak ilyet, vagy nem kaptak felkérést, vagy más oka van?
Mészáros Lőrinc egyértelmű miért nem szerepel. Egyrészt az RTL ellenzéki, vagy legalábbis nem kormánypárti csatorna, a híradó azzal van tele, hogy milyen közbeszerzést nyert Mészáros. Gattyán György jó lehetne, egyik legszimpatikusabb hazai milliárdos. Csányi Sándor meg túl komoly figura lenne ebbe a műsorba.
De egyébként inkább tűnnek ezek nekem aranyhalaknak mintsem cápáknak. Komolyabb összegektől megijednek és már ki is szállnak. Azt mondja tegnap az egyik, hogy ő szerencsejátékba nem fektet. Az nem jut eszébe, hogy a szerencsejátékoknál a ház mindig nyer, így garantált a lenne a hasznuk.
A mai adásban sem sikerült meggyőzniük, hogy micsoda cápák. Az egyik jelentkezőbe belekötöttek, hogy túl régóta csinálja az alkalmazást és nem került még piacra. Miért baj az ha valaki addig nem akarja piacra dobni a termékét amíg az kezdetleges? Persze a jelentkező sem tudta/akarta normálisan elmondani mik azok a bizonyos innovációk az alkalmazásában, de ettől függetlenül én láttam benne fantáziát. Jó ötletek voltak abban amit mutatott és én szívesen használnék egy ilyet albérlet/lakás keresésre. Ők meg belekötöttek abba, hogy ilyen már van (hasonló) és amugyis mi az, hogy 4 éve fejlesztik...
A zoknis biznisz nagyon kezdetleges volt, de az is működőképesnek tűnt. Ott csökkenteni kellett volna a szállítási költségen és az egy működő dolog lehetett volna. Erre kiszálltak, mert egy 3 hónapja működő cégnél még voltak olyan gyerekbetegségek mint a magas a szállítási költség, illetve a csajnak nem tetszett, hogy Kínából vannak a zoknik. Eddig nem tudom hol élt de a termékek nagy része vagy eleve kínai, vagy Kínában készítik/rakják össze.
Szóval nekem egyelőre csalódás ez a műsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!