Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki nyeri a vv9-et?

Szerintetek ki nyeri a vv9-et?

Figyelt kérdés
Ki a kedvencetek es miért?

2019. febr. 7. 20:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
TV-t sem nézek,teszek rájuk magasról......
2019. febr. 7. 20:50
 2/19 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell valaszolni
2019. febr. 7. 20:57
 3/19 anonim ***** válasza:
9%

# 3

Azt azért csak nem te fogod megmondani...(vagyis írni) XD...

Hogyha nem tetszik a negatív "kritika" akkor ne kérdezz.....

2019. febr. 7. 21:02
 4/19 A kérdező kommentje:
Semmi bajom nem volt a negativ kritikaval. Azzal volt problemam h nem ertem h minek kell ideirni h nem nez tvt. Akkor nyilvanvaloan nem neki szol a kerdes.
2019. febr. 7. 21:12
 5/19 anonim ***** válasza:
9%

# 6

Pont az ilyen szutyok műsorok miatt útáltam meg,szóval nem csak úgy hasraütésszerűen írtam,amit írtam...

2019. febr. 7. 21:30
 6/19 anonim ***** válasza:
30%
Én se bántásból írtam.. Talán az Alekoszos évad volt az utolsó amit még bírtam is.. Az azóta készült részek vállalhatatlanok..
2019. febr. 7. 22:02
 7/19 A kérdező kommentje:
Ezzel teljesen egyetértek h a vv4 volt meg talan a legnormalisabb. En elfogadom h ha valaki azt mondja h szutyok ez a musor sot valamilyen szinten egyetertek ezzel is. Sajnos vagy nem sajnos szeretem az ilyen musorokat. Csak azt nem h ha azokat is leszoljak akik nezik es kovetik az esemenyeket.
2019. febr. 7. 22:08
 8/19 anonim ***** válasza:
65%

A Robin, Milo, Szabolcs, Soma vonalon kiindulva, ahol az évadok felét a játékot tujaként passzívan végigjátszó ember nyert, Hunor nagy esélyes.

A nyertesek másik fele a harsány cirkuszi majom kategória, ebben az évadban ezeket a deviáns elemeket nagyon hamar kiszórták, és az utolsó 6-7 normális maradt bent csak. Így még csak az sem igaz amit vakon megpróbálnak felállítani itt páran, hogy ordenáré emberek vannak bent, amihez a vélt szellemi felsőbbrendűségüket próbálják villogtatni a szokásos "nem nézek tévét, és azon is csak a Mezzo-t"-mondókával.

2019. febr. 8. 17:00
 9/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a normalis valaszod :)
2019. febr. 8. 17:57
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Az se normális aki nézi....(teszek rá,hogy lepontoztok e)
2019. febr. 8. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!