Milyen kóddal vagy hogyan tudom megfejteni a Gravity Falls (Rejtélyek városkája) számkódjait?
Figyelt kérdés
Mármint egy csomó videó fenn van a youtubon megfejtett kódokkal de nem igazán értem vagy van elmagyarázva.2019. jan. 26. 23:59
1/3 anonim válasza:
A betűkódokat, amik az epizódok végén vannak, azokat hármas visszaolvasással. Tehát minden betű helyett az angol abc-ben 3-mal előtte lévő betűt kell rakni.
2/3 Dani28HUN válasza:
Caesar kódolással magyarán ha pl D-t dekódóljuk az A lesz a párja az angol abc-ben mindig az angol-t használd!
3/3 anonim válasza:
Minden rész elején amikor a Gravity Falls felirat látható az intróban, van egy ilyen suttogás. Na azt ha visszafele lejátszod, akkor abban mondják, hogy a rész végén lévő kód mivel van kódolva. Lgalábbis én így tudom.
Egyébként a fandom oldalon fent van az összes kód megfejtve, plusz a kódolásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!