Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy kell az RTL-MOST-ot...

Hogy kell az RTL-MOST-ot használni? FIZETŐS?

Figyelt kérdés
Tegnap más időben volt a Barátok közt, és lemaradtam. Ma megpróbáltam megkeresni, és nem ment. Mi a titka?
2010. jún. 29. 09:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Teljesen kikapcsoltam, majd vissza. Semmi. A telepitést nem tudom micsoda. Mindig ugyanazt irja ki, hogSilverlight. Mikor rákattintok, azt irja,hogy van.Módositani akarom?
2010. jún. 29. 10:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Kedves telepitésről iró. erről esetleg többet.most sajna köztisztviselős köszöntős helyre kell mennem, de 5 felé itt leszek, és szeretném megnézni a barátok közt.Telepiteni fogok ha addig élek is, és le fogom tudni játszani a videókat.
2010. jún. 29. 11:20
 13/21 anonim ***** válasza:

[link]

1 Letöltés

2 Telepítés

3 Barátok közt

2010. jún. 29. 11:48
 14/21 anonim ***** válasza:

Egész pontosan ezt:

[link]

2010. jún. 29. 11:50
 15/21 anonim ***** válasza:
amúgy meg úristen, ennyi szenvedés egy barátok közt részért XDDD ha akarod leírom h mi volt benne :'D
2010. jún. 29. 13:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Mindenki másra gerjed,biztosan neked is van valami kis "perverziód"........:D
2010. jún. 29. 13:36
 17/21 A kérdező kommentje:
még mindig nem csinálja. Különben gondolhatod, hogy ezen a szinten már nem a Barátokköztről van szó, ez már háború a gép és köztem. Egy szomszéd lejön segiteni azt igérte.Ha túlleszünk a dolgon tájékoztatlak.
2010. jún. 29. 17:26
 18/21 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segitséget, már. megy a videó.Igaz, hogy néha akadozik, de a szomszéd szerint azért mert szar/Ő mondta/a VODA mobil internet. lassú, soha nincs jó jel, de 2 évet aláirtunk, gondolom ebből nem szabadulhatunk.Mennek az ujjak.
2010. jún. 29. 17:45
 19/21 anonim ***** válasza:
2010. jún. 29. 18:44
 20/21 A kérdező kommentje:
KÖSZI.
2010. jún. 29. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.