Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik csoki lehetett ez?

Melyik csoki lehetett ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gyerekkoromban (kb 15 éve lehetett) volt egy csoki reklám a tvben és sokszor eszembe jut, de fogalmam sincs melyik csoki lehetett az. A reklám is csak foszlányokban rémlik, de remélem ezek alapján valaki meg tudja mondani, hogy melyik csoki volt az.

A reklámban egy könyvtárban ültek, minden asztalon volt az a "tipikus" zöld asztali lámpa. A reklám végén a férfi kifutott egy nő elé vagy a nő után a könyvtárból és azt hiszem a lépcső közepén utolérte.

Ami még meg van, hogy a "Várni rád" című Fenyő Miklós által énekelt dal ment a reklámban.

A csoki azt hiszem zöld papíros, karamellás és kekszes volt.

Ha valakinek van akárcsak ötlete is, az írja meg.

Köszönöm!

2019. jan. 1. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Határozottan rémlik valami.
2019. jan. 1. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Boci csokoládé reklámsorozata pedig december közepétől látható, amelyben egy könyvtárban játszódó, ínycsiklandozó jelenetnek lehetünk szemtanúi."

"A kampány múltidéző hangulatát erősíti a filmek zenéje is: a Hungária együttes „Várni rád” című slágere"

Forrás: [link]

2019. jan. 1. 22:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, a leírás alapján 100%, hogy az volt az :)

Meg lehet találni valahol ezt a reklámot ? Mert nekem nem sikerült. :(

2019. jan. 2. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát sajnos nem tudom, nekem nem sikerült.
2019. jan. 2. 16:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm szépen a segítséget! :)
2019. jan. 3. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs mit!
2019. jan. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!