Szoktatok még TV-t nézni?
M5, BBC műsorai, Discovery, Spektrum, tök jó műsorok vannak,
A TV az Isten!
(Remélem jön pár "Mi nem tévézünk" idióta, aki azt hiszi ettől okosabb lesz. Nem rád gondolok kérdező, hanem akik sosem tévéztek.)
Miért lenne ettől bárki több vagy okosabb? Én sem TV-zek, pontosan 2013 óta nem azóta nincs is külön TV a szobámban, szimplán abból az okból kifolyólag, hogy netről bármit meg tudok nézni bármikor és még reklámok sincsenek.
Innentől kezdve meg nem hiszem, hogy ettől okosabb vagy több lennék, szimplán egyszerűbb nekem így.
Igaza van az elsőnek, valóban van egy ilyen réteg, akik komolyan elhiszik, hogy mekkora értelmiségiek, mert nem néznek Tv-t :D
Sőt, Facebook sincs :D
Én nem nézek tévét (illetve vendégségben igen, de akkor az amolyan "háttértévézés").
Azt gondolom, nekem praktikusabb a net: úgy osztom be a néznivalókat, ahogy én akarom/tudom, nem kell alkalmazkodnom egy előre megírt menetrendhez, nincs reklám és soros/migráns/szaporodj-stílusú kormánypropaganda, cserében akkor állítom meg a filmet, amikor akarom (vissza is nézhetek egy adott jelenetet, ahányszor csak akarok, vagy épp rákereshetek a neten, ha nem világos valami). Élőben sportot szoktam nézni (bár ami engem érdekel, általában visszanézhető, szóval ebben is rugalmas tudok lenni).
És valóban, nincs fácse fiókom sem :-D
persze M1 híradó és tények MINDIG! (sarcasm)
am a TV kezd egy őskövületre hasonlítani a gyors modern világban megpróbálja ráparancsolni az embert, hogy mikor nézze és mennyit várjon a reklámok alatt ez így nem lesz jó
mondjuk ha van ncore akkor azért könnyen beszélhetünk anélkül meg lennék lőve rendesen, el se tudom képzelni mi lenne nélküle
én csak azért nézem mert nincs senkim meg semmim és űzi az unalmat, meg szeretem a sportot
aki pörög tanul dolgozik, barátokkal van, kapcsolata van, és a sportot nem szereti, annak kb tök felesleges már a tv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!