Aki nézi! Mit szóltok VV9 Csoki kizárásához? Legnagyobb forma volt, nagyon elcseszte.
Figyelt kérdés
2018. dec. 23. 20:10
11/15 anonim válasza:
Nem elég, hogy beképzelt, nem tudja kontrollálni a viselkedését, intelligenciája nulla, a legnagyobb baj, hogy ezek után még bocsánatot sem kért. Lehet, hogy ha most nem zárják ki később nagyobb ostobaságot csinál..
12/15 maoriérzések válasza:
Senki játékát nem szeretném elrontani,de forgatókönyv szerint megy ez az egész szr.Persze lehetnek ilyen előre nem tervezett reakciók.Most mehet vissza oda,ahonnan jött,még eljárogathat haknikba,vidéki pajtadiszkókba ünnepeltetni magát,parittyázhatja az ostoba p!nákat,aztán elfelejtjük szépen.Max.felbukkan bűnügyi hírekben.
13/15 anonim válasza:
Ha forgatókönyv szerint menne az egész, akkor nem rakták volna ki, miután ő csinálta leginkább a showt.
Nem biztos, hogy el lesz felejtve, azért van olyan, aki befut. Lásd Majka, kis valóvilágban kezdte, most meg lassan minden műsort ő vezet. Ha van tehetsége valamihez, majd megmutatja. Egy biztos, Zsuzsuból nem lesz műsorvezető..
14/15 anonim válasza:
Csoki a legnagyobb forma???
Totál rohadt bűnöző feje van. Egy tuskó néger.
15/15 A kérdező kommentje:
Pedig nem vagyok ezzel egyedül kedves utolsó válaszoló. Minden fórumon ezt olvasom, sőt, a nézői szavazatok alapján is első lett a média héten. Ezért írtam, hogy nyerhetett volna, elcseszte. Én bírtam a búráját, különbözőek vagyunk. Mos Greg van veszélyben pont az ilyenek miatt, mint te. Aki "más", az már nem is ember. Neked is zöldet nyomtam, mint mindenkinek.
2018. dec. 31. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!