Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Jól látom, hogy az X-Fakorban...

Jól látom, hogy az X-Fakorban Arany Timi, és Tamáska Gabi finoman szólva nem kedvelik egymást?

Figyelt kérdés
Nagyon feltűnő volt, hogy mikor ültek egymás mellett a széken, nem is gratuláltak egymásnak, csúnyán néznek a egymásra. A Facebookon Timi családtagjai állandóan szidják Gabit. Mi bajuk lehet egymással?

2018. dec. 2. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látom, hogy a két lány nem kedvelné egymást, azt már inkább el tudom képzelni, hogy amiatt nem kedvelheti Gabit Timi családja, mert már harmadszor fordult elő, hogy Timinek kellett felállnia a székről, Gabi pedig egyenesen továbbjutott, akkor is, amikor gyengébb volt Timinél a produkciója.
2018. dec. 3. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

:D Igen! Én is észrevettem, hogy úgy ültek le egymás mellé, mint két idegen a moziban. Talán igaz az, amit nagyon sokan éreznek Timin, hogy nem jó ember...? Nem tudom. Én nem érzem rajta ezt, de nagyon sokan fogalmaznak meg kritikát a személyével kapcsolatban, szóval akkor biztos van benne valami, nem szimplán tinik féltékenysége.

S hát a gyerek a szülőket utánozza, tőlük sajátít el mindent, így a szülők is valószínűleg hasonlóak hozzáállásban, mint a gyerek. Látni lehetett Gabin, mennyire örült gyak. szinte mindenki másnak, így erős volt a kontraszt, valóban...

Gabi Timit jobbnak tartja, mint saját magát, ez teljesen látszott abban a pillanatban, amikor ledöbbent, hogy Ő marad ülve, nem Timi. Timi saját magát tartja jobbnak Gabihoz képest. Az egyik nem bízik annyira magában, a másik magabiztos, ez önmagában elég ahhoz, hogy minimum távolságtartóak legyenek egymással.

Biztos vagyok benne, hogy Timi olvassa a kommenteket vele kapcsolatban, és kap hideget rendesen, szóval megint neki kellett felállnia, ezt egy szülő nehezen viseli, s ha a kommentek egy része is arról szól, hogy e két lányt összehasonlítják, akkor bizony egy szülőben felmerül a kérdés, hogy ugyan már, Ő miért volna jobb, mint a lányom, az más kérdés, hogy kulturálatlanság és mérhetetlen önzőség ennek hangot adni, hisz az a lány is valakiknek a lánya, ilyet nem lehet csinálni. Hogy gondolni gondol ilyenre az ember, hogy ez a lány nem jobb az enyémnél az természetes, de ennyiben meg kellene állnia.

2018. dec. 4. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is feltűnt! Egyébként én az 1. élő showig mind a két lánynak nagyon szurkoltam, de szerintem a mentoruk valami borzalmasan elcseszte őket. Valahogy nem találja el a stílusukat. A Gáspár által eddig összesen 1 számot énekelt a Timi el úgy, hogy abba tényleg maga volt. A Gabi meg azóta nem szimpi nekem, hogy azt mondta, ő az egyedüli a mezőnyben, aki sosem tanult zenét, de ha rálépsz a facebook oldalára, az az első, hogy milyen zenei sulinal a tagja. Nekem inkább ő tűnik kétszínünek.
2018. dec. 5. 12:00
 4/6 anonim válasza:
Timi hihetetlenul bekepzelt, hisztis egy lány, ha nem ilyen lett volna a mentalitasa siman nyerhetett volna. Gabi szolíd, visszafogott (vélemenyényem szerint szebb is, mint Timi) es latszik rajta hogy masok aikerenek
2018. dec. 15. 20:52
 5/6 anonim válasza:
Hupsz...veletlen elkuldtem :) szoooval Gabin latszik mennyire orul masnak a sikerenek Timi pedig csak akkor vigyorgott mint a tejbetok amikor ő tovabbjutot. Orulok hogy az emberek nem csak a hangot ertekelik hanem a szemelyiseget is.
2018. dec. 15. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Dehát ennek egy olyan műsornak kéne lennie, ami nem azon múlik, h ki szimpibb. Egyébként nekem meg pont, hogy az tetszett meg a Timiben, hogy amíg más énekelt, ő ott poénkodott meg táncolt rá, a többiek meg fapofával ültek. Ami számomra érdekes, h ez is egy olyan dolpg, ami az élő show elrajtolása után abbamaradt…
2018. dec. 18. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!