Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valaki nézte már a siren/sziré...

Valaki nézte már a siren/szirén sorozatot?

Figyelt kérdés
Halihó,el kezdtem nézni a "szirén" nevű sorozatot, de csak az első évadot találtam meg 10 részig esetleg tud valaki valamit, arról hogy van e több része esetleg valahol van e második éved vagy jön e ki egyáltalán??válaszokat köszi mindenkinek, ha tud valaki segíteni ebben. ❤️❤️❤️
2018. dec. 1. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak 10 részes az első évad. Ha minden igaz, 2019. jan 25-én kezd a 2. évad Amerikában.
2018. dec. 1. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam neten , még amikor az HBO-n futott az első évad. Nekem nagyon bejött, a második szezon úgy tudom jövőre lesz.
2018. dec. 7. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is most nézem. Az 1. Évada 10 részes a 2. Évadának most jött ki a 15. Része. Én úgy tudom hogy a 3. Évadot most forgatják júliusban
2019. júl. 21. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!