Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi ennek a túlélős tv műsornak...

Mi ennek a túlélős tv műsornak a címe?

Figyelt kérdés

Nagyon régen ment a tv-ben, van vagy 15-20 éve (úr isten, de öreg vagyok) A lényege azt volt, hogy felvázoltak különböző életveszélyes helyzeteket, és elmodták mit kell csinálni, hogy túléld.

Azt hiszem, a műsorvezető valami raktárban járkálva vázolta a szitut, aztán illusztrálták az elmondottakat. Olyasmik voltak, hogy mit tégy, ha egy hegyen ragadsz, vagy ha megtámad egy cápa. És közben mindent kiírtak, mit plusz információt.

Nem tudom már melyik adón ment, de időről időre megpróbálom megkeresni.

2018. nov. 16. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
hasonló sorozatot Bear Grylls-szel tudok javasolni,Ha minden kötél szakad címmel
2018. nov. 16. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a Fort Boyardra tippelek.
2018. nov. 16. 17:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajna egyik sem az. Azért keresem, mert nagyon nagy baromságok voltak benne, és nagyokat nevettünk rajta tesómmal. Mindig felemlegetjük, szívesen visszanézném. Olyasmi volt, mint a Lény-akták nevezetű műsor, csak egy fokkal komolyabban vette magát.
2018. nov. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!