Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek VV Radicsról?

Mi a véleményetek VV Radicsról?

Figyelt kérdés

Nekem kedvencem, bár nem nagy a választék értelmiségben. Plusz szerintem nagyon jól néz ki :D

18/L

2018. nov. 11. 17:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%

Nézd, nem akarlak megsérteni, de az a srác egy katasztrófa. Tudom, hogy megjátszotta magát. De abban mi a szórakoztató, hogy visít, kancsít, össze-vissza beszél? Kínos volt nézni.

Jól csajozik: jah egy bizonyos prosztó rétegnek bejön ez, lásd Vivike, ne haragudj, de az a lány szakadt, lelakott r..., aki csak ordibál és a haja szénaboglya, kinéz vagy 30 évesnek. Hú hát tényleg igazi nő. Gumikesztyűt húznék a közelében, nehogy elkapjak valamit. Normális cigány nők nem állnának vele szóba.

Jó a dumája: igen, ez kiderült a bokszolásnál is a villában, mint egy 3 éves kisgyerek olyan volt, összetett mondatot nem tudott kinyögni.

Miután vesztett sértetten duzzogott, a hatalmas intelligenciájával nem volt képes felmérni, hogy nem ő a világ közepe, még a Blikknél sem jelent meg. Ami égő, mivel valószínűleg szerződése is van erről.

"Van stílusa, amit nem lehet megvenni sehol ,az vagy van ,vagy nincs!Ja hetente kétszer jár fodrászhoz :-) ,de minimum heti egyszer!" Ez meg körülbelül az "élet iskolája" szintű bizonygatás, heti két alkalom hajvágás szart sem jelent, ne haragudj. Mármint ez milyen érdem? :D Ez a "hajstílus" már régen kiment a divatból.

Nem, nem megosztó karakter, hanem egyszerűen kínos, égő, ciki az egész ember.

Na lehet jönni a szokásos "biztosan csak irigyek vagytok" mondattal, általában ilyenkor az jön.

Bár remélem csak ironizáltál.

2018. nov. 20. 09:41
 22/28 anonim ***** válasza:
65%
Ő akart az új Győzike lenni! Akármilyen is a nógrádmegyeri és a familiája, soha nem volt alpári, se primitiv, ha megpróbálta, Beja asszony azonnal fejbe vágta. Viccesnek hiszi magát? Egyáltalán nem az. Jobban teszi, ha valami komoly munkát keres magának, mert celeb nem lesz belőle, ahhoz is primitiv. Rosszabb volt, mint a Berki.
2018. nov. 20. 11:31
 23/28 anonim ***** válasza:
63%

A kedves VV Radics, mint kiderült, a való életben egy strici aki a saját barátnőjét/prostiját futtatja Svájcban és ebből a pénzből él. Vagyis a "barátnője" tartja el prostitúcióból.

Amit meg a műsorban de főleg a párbajon leművelt az szánalom! Beképzelt majom, nagyon elhitte csak aztán letörték a szarvát... Annyi intelligencia nem volt az emberben hogy miután elvesztette a párbajt, normálisan tudjon beszélni ugyanis már nem lehetett vele interjút készíteni mert nem igazán volt együttműködő.

2018. nov. 20. 14:57
 24/28 anonim ***** válasza:
65%
Érdekes, a Csoki tud normálisan is beszélni, amikor felháborodott azon, hogy a nők (különösen a Vivike) a sárga földig leitták magukat. Minek ide alkohol? És ez csak 18 éves! Ott hevert a fürdőben, a földön. Megvan, kit kellene hazaküldeni legközelebb. Csoki a Radics hatása alatt, vele vetélkedve volt annyira bolond.
2018. nov. 21. 10:22
 25/28 anonim ***** válasza:
22%
# 20as vagyok:# 21 én a kérdezőnek írtam le amit írtam!!!Szó szerint a kérdésre válaszoltam mi róla a véleményem.Ja és hozzátenném ,bár nem beszéltem vele kb. 3hónapja ,de nem hinném,hogy sajnálja a kihullását.Megvan neki mindene.30 millió Ft értékű lakásban lakik BP belvárosában,egy kimondottan jó környéken.De ez csak egy dolog a sok közül ami megvan neki...
2018. nov. 26. 23:16
 26/28 anonim ***** válasza:
55%
Na és mit tanult, hol dolgozik, mennyit keres, ha ennyi mindene van? Hát persze, futtattásból igen jól élnek egyesek.
2018. nov. 27. 12:01
 27/28 anonim ***** válasza:
22%
Egyetlen egy újság állítja ezt :-) ! De állítja azt is ,hogy öregasszonyokkal fekszik le pénzért :-) Nem kell erre az újságra hallgatni.Nyílván nem mindig írnak igazat!
2018. nov. 27. 14:11
 28/28 anonim ***** válasza:
Kihasználta Vivcsut is, utána meg ami hisztit az leművelt neki, mert hogy ugye Radicsért Vivi meg volt veszve tisztára! Utána meg szexkiborg Khisztyianzen senkike de senkike kapta meg, majd azt követően Csokkikkámm! Szegény Aleknek ebből meg már nem jutott!De lehet jobb is! Akkora megjátszott hiszterikák, igaz vígszínházak ezek a sztárcsináltak, úristen, de jó lesz bezártság, VV! Pezsgőőőő! Jacuzzi, utána meg köpködnek egymásra, lábrángató senki Ricardinyo De Flores, bűncselekménybe illő Dzsigerittó kizzárása. Ennyi állatkertet egy műsorba! Röhögve olvastam a hogyvolt blogokat, minden elismerőm a szerzőnek!
2024. aug. 9. 23:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!