Csak szerintem van az X-faktor lévő Tamáska Gabriellának borzalmas hangja?
Gabit mindenki szereti, és az rtl-nek sokkal jobb ha ő marad bent, mert az emberek őt akarják nézni.
Figyeld meg ha bejut az élő showba tuti ő nyer.
rakás zene volt pl pár éve az ő hangjához hasonló énekesektől, csak azok általában férfiak.
téged csak meglep, hogy nőből jön ki ilyen.
ennyi.
egyáltalán nincs rossz hangja, kifejezetten egyedi.
Ne haragudj kedves kérdező de Gabi fényévekkel tehetségesebb bármelyiküknél akit eddig láttam és megismerhettem.
Ezzel a szerkesztők is tisztában vannak és csak csinálják a show-t.
Jesszus! Gabi a legjobb, egy hatalmas X. Nem véletlenül van benne a TOP4-ben. Nagyon természetes, nem tanulta az éneklést, hanem a tehetségével jön. Szerintem abszolút megérdemelné, hogy nyerjen. Persze a döntő inkább szimpátiaszavazásról szól, mint szakmai értékelésről.
Én a Stolen Beat-et nem értem mit keresnek ott. A repperek nagyon jók, de a stílusból adódóan elég szűk, korlátozott a mozgásterük. Az Arany Tímea is jó, próbál hatalmasakat bravúrénekelni, de hibázgat. Szerintem nála a kevesebb néha több lenne.
1.Timi
2.Stolen beat
3.b,ssz,t,k meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!