Mi volt ez a tévéműsor?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy régen ment, egy bábmese volt, azt hiszem magyar (de nem biztos, de ment magyarul is), kb. négyen voltak benne, az introja, ilyen csillagos, varázsos volt. (Az is nagy segítség lenne, ha bábmeséket sorolnátok fel.).2018. nov. 3. 20:04
1/11 anonim válasza:
Magyar bábmesék:
Futrinka utca
Mazsola és tádé
Süsü a sárkány
Mekk Elek, az ezermester
Dörmögőék kalandjai
Süni és barátai
Misi mókus kalandjai
Marci és a kapitány
A legkisebb ugrifüles
Mirr-Murr kandúr kalandjai
Rémusz bácsi meséi
Mazsola
Mi újság a Futrinka utcában?
Remélem ezek között megtaláltad.
2/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az Égből pottyant mesék voltak azok?
3/11 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos egyik sem. :(
2018. nov. 4. 11:06
4/11 anonim válasza:
"kb. négyen voltak benne" - Emberek? Állatok? Milyen figurák? Fekete-fehér volt, annyira régen? Vagy kb. mikor láttad?
Kunkori és a kandúrvarázsló?
5/11 anonim válasza:
Sorozat volt?
Csipike, az óriás törpe?
6/11 A kérdező kommentje:
4. kommentelő - Bábfigurák voltak benne, színes volt. Az biztos, hogy 2005 után volt, az után nem tudom, hogy mikor pontosan, de akkor voltam 5 éves. Azelőtt biztos, hogy nem emlékeznék rá.
2018. dec. 1. 21:22
7/11 anonim válasza:
De akkortájt is készült, vagy jóval korábban?
8/11 A kérdező kommentje:
Már meg van. A Tweenies volt a címe, alig hiszem el, hogy megtaláltam. Ajánlom hogy nézzetek utána, én nagyon imádtam.
2018. dec. 1. 21:50
10/11 anonim válasza:
Ja? Én ezeket nem bábfiguráknak nevezném. Ezek beöltözött emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!