Melyik a legmorbidabb, legelmebetegebb évad az Amerikai Horror Storyból a 2. évad után?
1, -Asylum
2, -Cult
3, -Roanoke
4, -Freak Show
5, -Coven
6, -Hotel
7, -Murder House
Szerintem a morbidság is relatív. Szerintem attól függ, hogy ki melyik témára ugrik jobban. Én speciel parázok az elmegyógyintézetektől, az ottani túlkapások felháborítanak, de nem mondanám szó szoros értelmében morbidnak. A magam részéről inkább a Roanoke-t tartom annak a vérholddal, a visszatérő gyilkos kísértetekkel meg a kannibál családdal...
A leglightosabb viszont egyértelműen a Murder House, szinte esti mese.
Mindegyik szerintem beteg, meg kattant a maga módján.
Az első mondjuk lightos eléggé, a másodikban ez az elmegyógyintézetes téma, meg amilyen emberi sorsok vannak benne, hát az kattant.
A negyedik évad a freakshows, hát az eléggé beteg meg perverz lett, amilyen natúran, meg véresen ábrázolja a sok szenvedést, és ott szerintem van pár szereplő amelyik rettenetes.
A hetedik évad ütött számomra úgy, mint a szovjet sarló, mert a főszereplőnek, Kainak annyira beteg a lelkivilága, hogy rettenetes ,illetve arról szól, milyen egy szekta lelkivilága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!