Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Meg tudja mondani valaki hogy...

Meg tudja mondani valaki hogy hol lesz elválasztva a könyvhöz képest a harry potter7 1-2. része?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
na erre én is kivi vagyok :) már gondolkoztam rajta. de nem igazán találtam benne olyan helyet, ahol le lehetne zárni legalább félig meddig, úgy, hogy értelmes legyen külön is.
2010. jún. 23. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy ott, ahol Ron elhagyja őket. De ez nem biztos, csak ezt mondták.
2010. jún. 23. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is ott ahol Ron elhagya őket

mert hogy ez olyan sorsforduló

2010. jún. 24. 14:45
 4/7 anonim válasza:
0%
Elvielg úgy fogják csinálni, hogy ami a könyvben van az egy rész lesz, és Harryék gyermekeinek költenek egy új filmet, aminek történetét nem Rowling írta meg. Mert ugye az előzetesben benne van, ahogy Harry megy meghalni, és ez már nagyon a vége a könyvnek. És nem hiszem, hogy pont ott lenne vége, és a másik film meg ott kezdődne, hogy Harry felébred és Hagrid a karjaiban hurcolja a kastélyig.
2010. júl. 6. 14:54
 5/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem mert az előzetesbe benne van többször váltakozva hogy part1, part2 szóval ez mindkettőnek az előzetese
2010. júl. 7. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
ott lesz vége hogy Dobby meghal és Voldemort elveszi (ellopja) Dumledor pálcáját a sírjából! Tuti, tegnap láttam és nagyon jó! :)
2010. nov. 29. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
de utolsó válaszoló, nem a filmről van szó hanem a könyvről.. egyébként tudtátok hogy hp 7: 2/2-ben nem úgy fejeződik be ahogy kéne? Harry ketté töri a bodza pálcát a filmben és bedobja a szakadékba. Könyvben: Harry elmondja Dumbledorenak hogy a bodza pálcát visszahelyezi a sírjába, és ha Harry természetes halállal hal meg, akkor a pálca ereje megszűnik
2011. nov. 3. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!