Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért csinálja ezt a comedy...

Miért csinálja ezt a comedy central?

Figyelt kérdés

Miért kell hétvégén egész nap agymenőknek mennie?

[link]

13:50-től 21:00-ig agymenők??!

Szerintem már legalább egy féléve ilyen a műsör beosztás, már ezerszer ismételték az összes részt...

Oké, gondolom south park meg family guy nem mehet napközben csak este, de pl a dokik miért éjjel van?? Az is már unalomig van ismételve, de legalább, nem ugyanaz menne 8 órán keresztül...

Vagy a bob burgerfalodája? Abból még sok részt nem láttam, de úgy hogy hajnal 5 órakor van nem is nagyon fogok...

A comedy facebook oldalán is többen is szóvá tették, hogy nem kéne ilyen agymenők maraton hétvégén, szerintem senki sincs aki ennek örül, de mégse történik semmi.

Én azért nézek comedyt mert azon legalább nem látok semmilyen hülye celebet, meg politikai népbutítást stb. de így lehet hogy más csatornát fogok keresni..

2018. szept. 22. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Az általad leírt sáv szinte holtidő a csatornáknak, hiszen a nézők többsége iskolában vagy munkában van, úgysem nézik. A nyugdíjasok meg kismamák kapják sok helyen ilyenkor a teleshopot meg a telenovellákat pont emiatt.

A szitkomok milliószor való ismétlése egyszerű gazdasági megoldás: sokkal olcsóbb egy szindikátusi sugárzást megélt (100 rész) vígjátékot megvenni és éveken át adni, mint bármi mást. Premier szóba sem jöhet a nézők hiánya miatt, így csak ismétlések mennek.

2018. szept. 22. 12:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Hétvégéről van szó!
2018. szept. 22. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy a kérdező is írta előttem hétvégéről van szó, nem hétköznap ilyen a műsor sugárzás.

Ott lett elszúrva az egész, hogy egy csomó, eddig nem vetített műsor jogát megvették, viszont azt a Comedy Central Familyre. Ezzel nem is lenne gond, de az sok helyen nem fogható, így nem termel annyit, hogy új sorozatokat vegyenek az eredeti Comedy Centralra. Annyi műsoruk meg már nincs, hogy hétvégén is újakat adjanak, főleg úgy, hogy bejött a Comedy Filmclub szombatonként, amiknél megint meg kell venni a jogokat. Így marad ez, változtatni nem nagyon fognak már tudni, csak akkor, ha vennének új sorozatokat, azokat meg nem nagyon fognak.

2018. szept. 24. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:
A magyar Comedy Central egy csóringer, tescogazdaságos csatorna. Azért van csak 3-4 műsor a csatornán, az is orrba-szájba ismételve.
2019. aug. 8. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!