Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az Igazság Ligája animációs...

Gyulai Dávid Dániel kérdése:

Az Igazság Ligája animációs sorozatból nem lesz reboot?

Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 08:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

2006 után is voltak DC rajzfilm sorozatok, de ezek már nem részei a DC Animated Universe-nek, hanem különféle újragondolások. Amik most is tartanak, az a Young Justice, aminek hosszú kihagyás után bejelentették a harmadik évadát, és a Tini titánok, harcra fel!, ami egy vígjáték. Lesz még a DC Super Hero Girls, ami szintén egy fiatalosabb és "lányosabb" sorozat.

A Young Justice 3. évadán kívül egyelőre ne várj komolyabb hangulatú DC animációs sorozatot, mert Amerikában már alig gyártanak "komoly" akció rajzfilmeket. A viccesebb vagy gyerekesebb rajzfilmek most a népszerűek.

2018. aug. 11. 23:01
 12/25 A kérdező kommentje:
Kár. Pedig olyan animációval, mint pl az Igazság Ifjú Ligája kiadhatnák igazán ezeket: Batman: TAS (1992-1995), Superman: TAS (1996-2000), The New Batman Adventures (1997-1999), Batman Beyond (1999-2001), JL (2001-2004), JL: Unlimited (2004-2006). Vagy ami mégjobb lenne, olyannal, mint pl a Death of Superman. Csak hát az túl jó lenne, meg időigényes. Sajnos.
2018. aug. 11. 23:26
 13/25 A kérdező kommentje:
Na meg ha eredeti magyar szinkron lenne hozzá, az lenne a csúcs.
2018. aug. 12. 08:36
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem az animációjukkal ma sincs baj, a Batman: TAS még ma is gyönyörűen néz ki. A Death of Superman animációja se néz ki rosszul (pont hogy ellenkezőleg, egész jó), de az újabb DC animációs filmek látványvilága már nem nekem szól. Néha tisztára animésnak tűnik (amúgy szeretem az animet/mangát).
2018. aug. 12. 14:59
 15/25 A kérdező kommentje:
Ne értsd félre. Nincs nekem se bajom vele. Hamarosan végzem is az összessel, csak jó lenne egy újítás, mert szerintem lenne rá igény. Vagy folytatás. Mert a Justice League Action meg sem közelíti sztoriban az eredeti szériát. Szóval valami normális kéne. Ami úgy néz ki jelenleg a Young Justice lesz.
2018. aug. 12. 22:05
 16/25 anonim ***** válasza:
Amúgy ja, jelenleg a Young Justice az egyetlen DC rajzfilmsorozat ami érdekel. Az első két évadot imádtam, remélem nem b*sszák el az új évadot.
2018. aug. 12. 22:11
 17/25 A kérdező kommentje:
Hát azt én is. Azért jobb mint az Igazság Ligája mert egymásra épülnek a részek. Vagy ha nem is, de a végén kiderül, hogy mégis. Meg ebben már tök jók a harcijelenetek. Én csak attól félek, hogy a magyar szinkron nem marad az eredeti. Szóval valami hasonló
2018. aug. 13. 04:14
 18/25 A kérdező kommentje:
Hasonlót tudnék elképzelni egy Igazság Ligája sorozatban. Vagy a 2 sorozat egymásra épülne. Mert nekem tök fura, hogy míg az Eredeti sorozatban Batman Wonder Womannal kavar, addig a Justice League Actionban meg Superman kavar Wonder Womannal. Szóval egységesíthetnék az egészet. És akkor egy nagyon jó több évados sorozat készülhetne. Stb.
2018. aug. 13. 04:18
 19/25 A kérdező kommentje:
Szóval ja. Nagyon jó lenne. :D
2018. aug. 13. 21:39
 20/25 A kérdező kommentje:
Meg az eredeti magyar szinkron lenne a legjobb.
2018. aug. 14. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!